Yamaha dt50r '04

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
zid50cc

Yamaha dt50r '04

Lugemata postitus Postitas zid50cc »

Nägin müügis sellist masinat nagu Yamaha dt50r'04 sinine Supermoto, 50cc 2-taktiline vesijahutusega mootor, kütusepaagi maht 7l, jalaga käivitus, 6-käiguline, ketiga ülekanne. Esipidur ketas. Tagapidur ketas. Kas keegi oska anda nõu sellise masina kohta kas oleks mõtet osta? ja kas 2004 aasta oma hakkab ka juba otsast lagunema nagu vene masinad? kas hind on vääriline? konkreetne masin siis siin http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid

4 võrri 45cc - zid pilot 50cc - Aprilia rx50
Kasutaja avatar

teitur

Lugemata postitus Postitas teitur »

Üldiselt on see väärt masin, lagunema küll ei kipu kuid samas on ka varuosade hinnad yamahale vastavad :D Sõbral oli selline ja midagi peale kuluosade ta küll ei vahetanud ja edasi läks ka ilusti.

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

ei sellised 50ccm võrrid on päris asjalikud. jõudu neil palju pole aga vastupidavad on nad küll. jupid opn samadest materjalidest, mis võimsamad tsiklid, aga neile juppidele mõjuvad jõud kordades väiksemad. mina julgeks osta küll kui hind vaid nii kirves poleks. 20k, mitte rohkem, oleks mõistlik sellise mopeedi eest.

tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Masin super korras minuteada, see video on veel kiirendusest sellinne, kui tähele panid et ta isegi ei lasnud käike peeneks!!! ja vahetas ilma sidurita käike ... ehk masin liigub tegelt veel paremini !
Minuarvates 24000 on väga okei maksta sellise masina eest !
Endal on ka sama mootoriga masin, aprilia rx 50, masin ei ole mind alt vedanud juba terve aasta ;) , ehk täiesti töökindel masin ja ei lagune nagu ala teie arvates " vene masinad "
Muide tahtsin ise ka seda osta, ja meelde jäi et sel masinal on üli head pidurid jms.

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

hannes56
Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas hannes56 »

Sama raami ja asjade peale on mul sõbrapoisil 125 mootor. aga raam , ja asjad kui sellised on väga kindlad , sest tüüp vallutab metsa sellega. Väärt ost.

50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P
Kasutaja avatar

Teema algataja
zid50cc

FleXer kirjutas:

Masin super korras minuteada, see video on veel kiirendusest sellinne, kui tähele panid et ta isegi ei lasnud käike peeneks!!! ja vahetas ilma sidurita käike ... ehk masin liigub tegelt veel paremini !

hmm. huvitav kuidas mõjutab ilma sidurita või siduriga käikude vahetus masina liikuvust ??? :shock: ilma sidrurita käiguvahetus just teeb mootorile halba v.a kui on pooldsidur. aga iseenesest masinal kiirust selles videos oli. :)

Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

Tervist, et siis masina omanik olen mina. Väga peeneks ei lasknud kuna käiku vahetasin ka ilma sidurita. Aga ratas liigub üli hästi muidu ja kõik töötab jne. Müügiga on muidu VÄGA kiire. Äkki saate vaatama tulla ?
arutame seda äkki telefoni teel või msn või ES.

RS 125
Kasutaja avatar

Teema algataja
zid50cc

ma arvan et nii kiiresti ma seda osta ei jõuaks kuna mul vaja enne oma zid maha müüa et saaks ruumi juurde ja ma arvan et hinda ka veits palju selle masina kohta :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”