Liiga vali sound liikluses - kas Politsei mõõdab ka?
vaata politseinik võib kohapeal mõõta mida tahes, mis puudutab ARKi ülevaatuspunkti pädevust - lõplikku otsustusjõudu sellel ei ole.
jah - olen mina ka neid näinud. aga selle tulem on ainult põhjuseks sind lähimasse ülevaatuspunkti saata. mis puudutab toonitud aknaid, siis tõesti ei saa aru, miks on vaja esimene ring sama tumedaks teha kui tagumised aknad. siit lihtne järeldus - milleks on vaja käia selle lubatavuse ja keelatu piirimail ja mõelda, et vahet ju pole, mulle meeldib.
sportpüttidega on sama asi - sisuliselt on ju tegemist peaaegu tühja toruga ja mida kuradit sa sellega tänavaliiklusesse ronid? et moskva ees paugutada või foori tagant kiirendades 14K pöördeid võimalikult võikalt kuulmekilesid ribastaks?
ülevaatus on ülevaatus - lugege Riigi Teatajat või muid sobilikke kohti selleks. ja kas see on korduv või mitte, on see töö igal juhul ülevaatuspunktile. TÜV punktid ei kuulu riigile, need on eraettevõtjad, kes teevad vastavat teenust, mille kvaliteeti kontrollib ja nõuded kehtestab ARK. Samuti on riigi poolt kehtestatud riigilõivud iga tegevuse jaoks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.