Kas inimestel tõesti raha otsas.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
ristoj1 kirjutas:Olen isegi üks 15-20 autot eelmise aasta jooksul maha müünud,ja vaadates hetke olukorda siis tuleb ikkagi hind mängu.Eestlasel on ainuke müügiargument hind,toon näite, sul võib olla kas auto või tsikkel kui üks on sõitnud 50t km ja teine 150t km ja hinna vahe on 15k siis ostetakse ära enne se 150tkm sõitnud masin..Nii see paraku meil on,samas on ka kadunud ära meilt tagant paljud ehitajad,kellel eelmistel aastatel tööd üle aru oli,ja nüüd veic nukramaks olukord läind.
Läbisõit on eesti müügiturul asendunud sõnaga odomeetri näit, sest isegi müüjad ise ei julge väita, et odomeetri näit ja läbisõit on samad. Ja ärge tulge mulle rääkima, et 10a vana diisel auto läbisõit on 100 000 km kandis ja auto eelmine omanik oli preester kirikus, kes ainult pühapäeviti käis autoga sõitmas.
ristoj1 kirjutas:Tegelikult ma kirjutasin ka alguses,et mind häirib paaniline hinna alla laskimine,nagu ka kommionu mainis müüs maha rattad alega,asi selge ja müük tehtud,kui müügi hind on väljas ju normaalne,seega turul situatsioon ei muutu,loomulikult kui leiad huvilise ja kohapeal alla tingib,no igaühe enda asi kui palju alla annab,lihtsalt jääb arusaamatuks paanika mis toimub...Ei te mis selle saksa kasutatud autode platsil oleva R1 2004 aastal viga et ära ei lähe hind juba 95k olen seda seal ka vaatamas käinud ja ka tuttavad seal,minu arust seal pole viga midagi kuigi ajalugu konkreetset ei tea,hind ju supper!!!!
Miks ära siis ei osta seda? Või peaks küsima, et miks sa tahad enda rattast saada samapalju kui 2 aastat uuema eest, mille odomeetri näit on üle 3x väiksem kui sinu rattal?
Link ka siis, millest juttu käib: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
rallitaja kirjutas:Kommionu kirjutas:Habib kirjutas:Maailma lõpp on lähedal...
...neeger on golfitšempion
tramaeivõi
Neeger kimab F1-s
JOHAIDII.... Aamen!
Mille poolest mustanahalised kehvemad on, kui valged?
Värvi??
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Mina olen ainult custom tüüpi rataste turgu jälginud läbi aastate ja mingisuguseid märkimisväärseid hinnaalandusi küll täheldanud ei ole. Pigem on mõnel mehel mõistus koju tulnud ja aru saanud, et iga rondi eest ka kõrget hinda küsida ei saa. Ise olen enda omad hankinud piiri tagant ja millega hetkel sõidan seegi trammi toodud.
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Vidget
Läbisõit on eesti müügiturul asendunud sõnaga odomeetri näit, sest isegi müüjad ise ei julge väita, et odomeetri näit ja läbisõit on samad. Ja ärge tulge mulle rääkima, et 10a vana diisel auto läbisõit on 100 000 km kandis ja auto eelmine omanik oli preester kirikus, kes ainult pühapäeviti käis autoga sõitmas.
kurat, seda juttu ma olen kuulnud kuskil hmm. Oli vist siis kui mu vanamees ostis auto

tähelepanu Vidget sa võid mu pildi siit teemast nüüd maha võtta,sest see ei puutu asjasse ja ma ei vaja sinupoolset reklaami endale.Niiet ole nüüd mõistlik,pildi lisamine on inimese isiksuse paljastamine,selleks võiksid nõu küsida enne kui kasutad mu pilti kuskil,eksole ma loodan,et meil sellest tüli ei teki,meeldivale suhtumisele lootes.
Ja see,et tahan enda ratta eest saada samapalju kui tema kaks aastat uuema eest,ei oskagi seletada,sest tema ratta hind peaks jääma 110 tuhande juurde.Ja kui aus olla siis ei kriibi mu hinge kuidagi kui ka müümata jääb hind on selline ja kui klienti siis ka müün antud hinnaga,ei näe vajadust et peaksin nüüd maha müüma turu hinnat odavamalt.???ei jää sellest vaesemaks ega ei sa ka rikkamaks.
Mis saab siis nüüd, jäädki nutma või??? Igaühe enda asi millise hinnaga ta oma rattast loobub, mis iganes põhjusel.
Kui see sind ei sega,et sa oma ratast müüdud ei saa, siis miks selle teema üldse tegid?
On mehi kes müüvad 3a oma ratast selle hinnaga mida nemad selle eest saada tahavad ja on mehi kes müüvad ratta 3 päevaga selle hinna eest mida ostja maksta tahab....ma ei saa aru, kes sellega sinu liivakasti kusnud on, kui oma ratta müüb odavamalt kui sina enda oma? Mis meil on mingi kartelli kokkulepe tsikliturul või?
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Järjest rohkem ostetakse uusi rattaid, järelikult jäävad vanad saastad, mis kunagi ammu kuidagi kokkukraabitud raha eest depoost ostetud ja kuidagi elus hoitud, lihtsalt üle, ja alustav rattageneratsioon, kes kõige jõukam ei ole, saab oma emmi-izi asemel sama rahaklassi eest alustada muu maailma päritolu rattaga. Tvaliselt ei taha isegi nemad neid eriti kallimalt, kui keksmine jalgratas maksab.
Kõik uuena ostatud rattad jõuavad ka lõpuks tagasi järelturule. Kuna uute rataste ostubuum algas meil peale suht järsult, siis nüüd on asi jõudmas juba kohalike teise ringi rataste kätte ja neid on lisandunud turule korraga ja palju. Põhiline on masinast lahti saada, ainus, millega saab ostajat kallutada ostma poest liisinguga uue ratta asemel sinu 2-10 aastat vana, kuigi ideaalses säilivuses ja tehnilises korras sõiduki valima, on atraktiivne hind.
"Kutselised müüjad" võiks foorumis halamise asemel aru saada, et lihtsalt aeg iga kasutatud ratta müümise pealt 100% kasumit teenida on otsas. Imelik, et see jaburdus niikauagi kestis.
Kui mu mälu ei peta, siis on sellest konkreetsest r1est siin foorumis ennegi juttu olnud millegagi seoses.
Edit
link
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... r1&t=37547
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
oja kirjutas:aga mis siis sellel R1-l aastast 2004 viga on et seda ära ei osteta?
Miks peab alati midagi vaiga olema sellepärast?
Kas ei ole keegi mõelnud variandi peale, et lihtsalt on turul momendil piisavalt valida ja selle ratta juurde ei ole inimene, kes just seda konkreetset tahaks, veel sattunud....
oldmoped kirjutas:oja kirjutas:aga mis siis sellel R1-l aastast 2004 viga on et seda ära ei osteta?
Miks peab alati midagi vaiga olema sellepärast?
Kas ei ole keegi mõelnud variandi peale, et lihtsalt on turul momendil piisavalt valida ja selle ratta juurde ei ole inimene, kes just seda konkreetset tahaks, veel sattunud....
no võib olla tõesti on lugu nii et ei ole see õige inimene selle tsikli juurde jõudnud aga keegi siin nagu mainis et selle tsikli poole ei tasugi üldse vaadata. (selles eelmises teemas)
arvasin et siis keegi oskab öelda ka, kas ja mis sellel viga on. kui on?!
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
Kui vaatama lähed näed et on rape küll ja plastikuid puudu.Piltidelt tundus endalegi ilus käisin vaatamas ja ........ näed siiani müügis juba mitu kuud
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Raha otsas, raha otsas... bla-bla-blaaa... paanika...
Vaadates seda, palju viimase paari aasta jooksul on tsikleid eestisse toodud võiks järeldada, et paljud on oma rattaid vahetamas, kas võetakse päris uus või tuuakse kusagilt mõni nö. vähekasutatud. Olemasolevad vaja maha müüa, kas aga uusi motohuvilisi nii palju juurde tekib...
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
piloot kirjutas:Raha otsas, raha otsas... bla-bla-blaaa... paanika...
Vaadates seda, palju viimase paari aasta jooksul on tsikleid eestisse toodud võiks järeldada, et paljud on oma rattaid vahetamas, kas võetakse päris uus või tuuakse kusagilt mõni nö. vähekasutatud. Olemasolevad vaja maha müüa, kas aga uusi motohuvilisi nii palju juurde tekib...
Küsimus ei ole kindlasti huvipuuduses, pigem ikka selles, et ka kasutatud rattad on sigakallid, sest nagu Kommionu näitas, siis isegi -18K allahindlust tehes(% sealt ei julgegi arvutada) on kasum siiski olemas. Ehk siis oldmoped'i jutus on pointi!
oldmoped kirjutas:"Kutselised müüjad" võiks foorumis halamise asemel aru saada, et lihtsalt aeg iga kasutatud ratta müümise pealt 100% kasumit teenida on otsas. Imelik, et see jaburdus niikauagi kestis.
Let the good times roll.
Igale kaubale on olemas ostja. Ka igale rattale on olemas ostja, kui ostjal on erihuvid.
Olen enamus oma kinnisvara/autosid ja muud nänni müünud hinnaga, mida pidasin õiglaseks, kuigi see võttis kohati keskmisest rohkem aega. Kuna aga teema-algataja jutust selgub, et müügipositsiooniga pole kiiret, siis hinnakõikumised turul ei tohiks ju olla probleemiks. Pointi nagu pole jutus. Oodata tuleb just kundet, kellele on just sellist ratast vaja ja kellele ka pisut kõrgem hind on vastuvõetav.
PS kogu eelneva jutu tagant tundub mulle isiklikult, et teema-algatajal on müügiga siiski kiire.

ei põle mul nii konkreetselt lihtsalt häiris turul situatsioon kus kõiki hindasi alla lastakse paaniliselt,nii autode kui siklite.Mul old see terve talve müügis,on ka pakkumisi tuld igasugseid kuid olen jäänud oma hinna juurde.lihtslt vaatan üldsit turgu!usun ka seda et igale asjale on alati ostja,nii on ka alati old,olen isegi kinnisvaraga veic tegelenud ja mõned majad ja korterid müünd,kui oodata läheb ikka ära,ei mõista just seda paanikat turul kas tõesti on majandus kriis ukse ees.
Siis torman kohe laenukontorit avame,kui asi nii kaugel
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
Aga vaata palju laenukontoreid on avatud poole aasta jooksul
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.