Kas inimestel tõesti raha otsas.

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Teema algataja
ristoj1

Kas inimestel tõesti raha otsas.

Lugemata postitus Postitas ristoj1 »

Auto24 vaadates ja kokreetselt tsikli hindasi,siis ie jõua mulle kohale,miks lastakse paaniliselt hindasi igapäev alla,hooaegpole ju veel hakanud,ostu nagunii ei toimu ka mitte siis kui lasta hind 25% alla,Kas tõesti inimsetel raha puudus nii suur,et vaja kõik odavalt maha müüa ja sellega koos kogu turg ära rikkuda,kus se point on.Müük ju hakkab toimuma sis kui ilma lubab,aga enne seda surutakse eestis hinnad juba pooleks...
Mis keegi arvab sellest asjast???

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kas ma kuulen siin kibestunud müüja häält, kes ei saa oma rattast lahti?

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Inimesed tahavad näiteks uuemat mudelit või hoopis teist marki ratast ja siis lükataksegi vanad rattad odavalt müüki, et lahti saada. Aga no see on minu arvamus ainult.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Teema algataja
ristoj1

ei absoluutselt ie ole asi müügis,,on endalgi ratas müügis ja ka supermoto juba ostetud kõrvale,ega kui ei lähe sõidan siis kahega edasi,pole hullu,lihtsalt vaatan seda turgu ja imestan,sama rida on autodega kas tõesti majandus nii alla kukkund.?

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

Sa oled kindlasti ratta müüja ja nutad, et sinu oma vastu ei tunta huvi.
Kui vaadata majandust, siis on see suhteliselt nullseisus oma arengu osas. Kinnisvara hind langeb ja paljud inimesed satuvad raskesse majanduslikku seisu ja esimesena hakkavad müüki tulema ikka hobiasjad, mida mootorrattad kindlasti on meie kliimas.
Teiseks on olnud Eestis võrratult hea turg varasematel aastatel kui vaadata sõidukite müüki. Ostetud on igasugu paska hinda vaatamata ja veel fakti juures, et meie palgad on oluliselt väiksemad kui lääne euroopa riikides.
Kolmandaks on tõusnud uute autode ostmise trend ja nn kindla peale minek. Seda võib ilmselt täheldada ka 2 rattaliste maailmas. Mina näiteks ei julge riskida oma aastapalgaga( mis jah on allapoole eesti keskmist), et osta tundmatu ajalooga ratas, mis võib laiali minna juba esimse kuu jooksul ja hoida kokku sellega 20K.

Let the good times roll.

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Minu meelest on küll hindu seinast seina. Nii odavaid kui ka kallimaid.
Ei haaku küll otseselt teemaga aga viimasel ajal on motorsis hakanud ennast kuulutama uskumatult odavate hindadega Läti ja Leedu tsiklimüüjad. On keegi mõne tsikli toonud kah nende käest? Tekkis asja vastu huvi.

Teema algataja
ristoj1

Suhtlesin ka veldi juures ühe töötajaga,kes ütles,et müük see aasta poole väiksem ja tuuakse pakutakse juba eelmine aasta ostetuid rattaid,atv jne tagasi!Eks se ongi selles,et majandus seis suht null ja loobutakse oma hobidest esmajärjekorras.Ma ie nuta,et ei ole müünud maha oma ratast,aga ma ei põe,sest müügi hooaeg ei ole veel ju hakanud,kogemus näitab et kui oled üle talve hoidnud ja siis lased enne hooaega hinna alla ja müüd odavalt,või siis ootad aprilli või maini ja müüd ikka soovitud hinnaga.

Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Maailma lõpp on lähedal... :shock:

...neeger on golfitšempion
...sakslased ei taha sõtta minna
...motofoorumis kurdetakse et tsiklid on liga odavad...

tramaeivõi (lol)

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

Vidget

ristoj1 kirjutas:

Suhtlesin ka veldi juures ühe töötajaga,kes ütles,et müük see aasta poole väiksem ja tuuakse pakutakse juba eelmine aasta ostetuid rattaid,atv jne tagasi!Eks se ongi selles,et majandus seis suht null ja loobutakse oma hobidest esmajärjekorras.Ma ie nuta,et ei ole müünud maha oma ratast,aga ma ei põe,sest müügi hooaeg ei ole veel ju hakanud,kogemus näitab et kui oled üle talve hoidnud ja siis lased enne hooaega hinna alla ja müüd odavalt,või siis ootad aprilli või maini ja müüd ikka soovitud hinnaga.

Eks ta ole sul kohvipaku pealt ennustamine, sest see aasta ei pruugi olla samasugune kui eelnevad. Kui sa nii täpne ennustaja oleksid, siis võiksid kätt proovida aktsiamängudes.
Elumoto näitas, et rahval on suur huvi kaherattaliste vastu, aga küsimus ongi suutlikkuses.

Let the good times roll.

lumelaud

Lugemata postitus Postitas lumelaud »

Hansa Liising on see aasta 157 autot võlglastelt ära võttnud.Tee siit ise järeldus.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

las aga kukuvad.
Siis saan endale ka odavalt uue ratta .)))

Aga kui tegelikult nüüd vaadata hindasid mujal mailmas, siis peabki Eestis hinnad kukkuma, et jõuaks samale tasemele.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Re: Kas inimestel tõesti raha otsas.

Lugemata postitus Postitas Habib »

ristoj1 kirjutas:

Mis keegi arvab sellest asjast???

Minu arvamus sellest asjast kattub üksühele sinu joonealuse märkusega :twisted:

Lisaks tahaks omalt poolt tänada kõiki kütusemüüjaid, kes eeskujulikult üheskoos hoiduvad "turu ära rikkumisest" :D

Viimati muutis Habib, 16 Mär 2008, 19:03, muudetud 1 kord kokku.
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Minu arust on see turuvärk kogu aeg olnud vastupidiselt müüdile, ehk siis : sügisel ja talvel on kasutatud rattad pigem kallimad kui kevadel, hooaja puhkedes. Kevadel on ilmselt ka ostude osas haripunkt ja seega katsub iga müüja ka parimal kauplemisajal omast lahti saada. Appi tuleb allahindlus.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
ristoj1

Ega aastad pole vennad,see on selge kõigile,eks igaüks teeb oma järeldusi asjadest,seda ei saagi ette heita.Oleks vaja ka enda rattast lahti saada ja uuem mudel osta,aga võin ka seda teha mais,ei hakka sellepärast paaniliselt hinda alla laskma!

Kasutaja avatar

Vidget

ristoj1 kirjutas:

Ega aastad pole vennad,see on selge kõigile,eks igaüks teeb oma järeldusi asjadest,seda ei saagi ette heita.Oleks vaja ka enda rattast lahti saada ja uuem mudel osta,aga võin ka seda teha mais,ei hakka sellepärast paaniliselt hinda alla laskma!

Seda ratast müüd siis? :lol: :lol: :lol:
Siin oli pilt!

Viimati muutis Vidget, 16 Mär 2008, 22:41, muudetud 1 kord kokku.

Let the good times roll.

Teema algataja
ristoj1

jah seegi on müüa 100 000 müün kohe ära,ainult sularahas!!!! :lol: Kus nüüd on keegi taustauuringut teinud?

Kasutaja avatar

Vidget

ristoj1 kirjutas:

jah seegi on müüa 100 000 müün kohe ära,ainult sularahas!!!! :lol: Kus nüüd on keegi taustauuringut teinud?

Tahtsin leida su müüdavat ratast, aga no leidsin midagi palju põnevamat 8)
Muideks inimestel ei ole raha otsas, kõrvalteemas tahab 16a noormees osta 50K ratast.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=38869

Let the good times roll.

Teema algataja
ristoj1

kahjuks se mopeed ei ole müüa :D jätan endale,aga kui kellegil huvi siis on pakkuda R1,KTM 525 supermoto registris,honda 450 supermoto,võistlus kondetsioonis enamus jupid ära vahetatud.kui kellegil huvi,siis mul on sellised

Teema algataja
ristoj1

aga ärme mine teemast kõrvale,teema oli ikkagi ju Mida keegi arvab mootorataste turust.

Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Vidget kirjutas:

[
Eks ta ole sul kohvipaku pealt ennustamine, sest see aasta ei pruugi olla samasugune kui eelnevad. Kui sa nii täpne ennustaja oleksid, siis võiksid kätt proovida aktsiamängudes.

Siiski investorid ja kauplejad tegelevad rohkem analüüsi, kui ennustamisega. Tulusam.

Aga ega jah, turgu 1 inimene liigutada ei saa. Paratamatus ja lepi sellega. Ma ostjana olen küll rahul :D . Aga Vidgetist sellesuhtes on mul erinev arvamus, et Jaapani tehnikat motovallas ma usaldan nii palju, et kuni 8a vanuse tsikli puhul ei karda eriti midagi, kui ise olen saand silma peale visata. Tehnikavõõral on alati natuke riskantsem osta.

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Kas inimestel tõesti raha otsas.

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

ristoj1 kirjutas:

Kas tõesti inimsetel raha puudus nii suur,et vaja kõik odavalt maha müüa ja sellega koos kogu turg ära rikkuda,kus se point on.

Jutus täitsa point sees... Eesti moto-autoturg on jube persest hetkel... Ostjate ostuhuvi on langenud viimase 2 aastaga 4 korda (see ei ole pelgalt minu arvamus... see ikka tuntud automüüjate seisukoht)!!!

Loomulikult on ka majanduse kehvake olukord ja intresside kõrge tase selle müügi pidurduse üks peapõhjusi.

Eile müüdud rattalt tegin ka ise -13KEEK-si
http://www.streetfighter.ee/Motikajubin ... futur2.htm

üle-üleele müüdud rattalt -18KEEK-si
http://www.streetfighter.ee/Motikajubin ... 600_99.htm

Ühesõnaga kõikidele www.streetfighter.ee lehel olevatele ratastele võib alati teha omapoolse ostupakkumise.... :!:

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Kommionu

gw kirjutas:

Ei haaku küll otseselt teemaga aga viimasel ajal on motorsis hakanud ennast kuulutama uskumatult odavate hindadega Läti ja Leedu tsiklimüüjad.

Läti ja Leedu tsiklimüüjate rattad on pärit ju USAST! Enamuses (loe 95%) sealt ostetud ratastest on TOTAL LOSS (taastamishüvitis on suurem kui 75% sõiduki väärtusest)!!!! USA-st toomisel saaksin transaga aidata LA piirkonnast ja seda odavamalt kui siinsed transajad Saksamaalt...

Kasutaja avatar

Kommionu

Habib kirjutas:

tramaeivõi (lol)

Neeger kimab F1-s :x JOHAIDII.... Aamen!

Kasutaja avatar

Kommionu

bash kirjutas:

Aga ega jah, turgu 1 inimene liigutada ei saa. Paratamatus ja lepi sellega.

Eesti tingimustes on turg ülimalt mõjutatav ja seda näitavad ka eelmised aastad, kus tuntud rinkasõitja nimeline motoüritus aastaid ainuesindust nautinud esindustel "piruka seest liha-moosi" välja imes...

Praegusel hetkel auto-mototurul ellujäämiseks transavad Eesti esindused massiliselt sisse kasutaud japsi-euro tehnikat neegrimaalt... Saksa ja Euroopa on ammu "eelmine nädal" teema.

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Kommionu kirjutas:
Habib kirjutas:

tramaeivõi (lol)

Neeger kimab F1-s :x JOHAIDII.... Aamen!

Mille poolest mustanahalised kehvemad on, kui valged? :roll:

Teema algataja
ristoj1

Olen isegi üks 15-20 autot eelmise aasta jooksul maha müünud,ja vaadates hetke olukorda siis tuleb ikkagi hind mängu.Eestlasel on ainuke müügiargument hind,toon näite, sul võib olla kas auto või tsikkel kui üks on sõitnud 50t km ja teine 150t km ja hinna vahe on 15k siis ostetakse ära enne se 150tkm sõitnud masin..Nii see paraku meil on,samas on ka kadunud ära meilt tagant paljud ehitajad,kellel eelmistel aastatel tööd üle aru oli,ja nüüd veic nukramaks olukord läind.

Teema algataja
ristoj1

Tegelikult ma kirjutasin ka alguses,et mind häirib paaniline hinna alla laskimine,nagu ka kommionu mainis müüs maha rattad alega,asi selge ja müük tehtud,kui müügi hind on väljas ju normaalne,seega turul situatsioon ei muutu,loomulikult kui leiad huvilise ja kohapeal alla tingib,no igaühe enda asi kui palju alla annab,lihtsalt jääb arusaamatuks paanika mis toimub...Ei te mis selle saksa kasutatud autode platsil oleva R1 2004 aastal viga et ära ei lähe hind juba 95k olen seda seal ka vaatamas käinud ja ka tuttavad seal,minu arust seal pole viga midagi kuigi ajalugu konkreetset ei tea,hind ju supper!!!!

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

ristoj1 kirjutas:

Olen isegi üks 15-20 autot eelmise aasta jooksul maha müünud,ja vaadates hetke olukorda siis tuleb ikkagi hind mängu.Eestlasel on ainuke müügiargument hind,toon näite, sul võib olla kas auto või tsikkel kui üks on sõitnud 50t km ja teine 150t km ja hinna vahe on 15k siis ostetakse ära enne se 150tkm sõitnud masin..

Eesti autoturul toimuvat arvestades, analüüsivõimeline inimene ei osta ju odomeetrinäitu vaid seda mida ta reaalselt näeb/kuuleb masina juures.

Kasutaja avatar

Kommionu

ristoj1 kirjutas:

Ei te mis selle saksa kasutatud autode platsil oleva R1 2004 aastal viga et ära ei lähe hind juba 95k olen seda seal ka vaatamas käinud ja ka tuttavad seal,minu arust seal pole viga midagi kuigi ajalugu konkreetset ei tea,hind ju supper!!!!

Saada link ja vin ja ütlen miks see ratas seisab...

Kasutaja avatar

Kommionu

vincent kirjutas:

Eesti autoturul toimuvat arvestades, analüüsivõimeline inimene ei osta ju odomeetrinäitu vaid seda mida ta reaalselt näeb/kuuleb masina juures.

Nii... Reedel 14.02... Pakutakse müüa 99 BMW 318 manual... Odometri näit 190K... Ilusasti vahetatud kõik strateegilised punktid millelt hinnata tegeliku läbisõitu... Hind 76Keek-i

Viisin täna ilusast 2 autot platsi müüki.. homme viin ühe veel...

Kommionu@30_autot_ja_kuratsedateabkuipaljumotikaid.johhaidii

Viimati muutis Kommionu, 16 Mär 2008, 21:05, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”