Jube lahe uus MINSK
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Minu meelest on juba ammu-ilma ajast ja arust väide, et hiinakas - järelikult a'priori pask. Hiinaga on nii, et mida küsid, seda saad. Loomulikult siis ka vastava hinna eest. Küsimus seega ongi siis selles küsijas
Usaldus? Jah, kui saab, võtan mujalt, sest ka hiinaka hind on piisav, et mitte lubada endale näppu lõikamist. Aga et Hiinast korralikku kraami ei tulegi, seda juttu ei ole mõtet ajada. 70-tel oli sama jutt jaapanlaste kohta. Ameerika hirnus japside masinaid. Võrdleks nüüd? Koreaga sama lugu.
See Minsk: kogemuslikult kaldun arvama, et reaalne tehasest tulnud masin nii ilus välja ei näe. Ja venelaste (valgevenelaste, ukrainlaste etc) põhiviga on võimatu montaaž, mis keerab peeti ka parima insenerlahenduse.
Ja mis neil rehvidel viga on sellise masina all, sellest mina aru ei saa, ega hakkagi. Mis sinna veel panna? Asfaldi rehvid (see masin äkki asfalti ei näegi)?? Enduro rehvid?
Mu GPz-l on all samasuguse mustriga (saksa toode), krt, küll ma olen rahul. Kruusa peal saab ka sajaga lasta. Kannatas isegi vihmaga mööda sopast roobasteed sõita. Asfaldil üle 120 mulle sõita niikuinii ei meeldi, adrenaliini jaoks otsin parem kurvilise tee (nt vana Võru mnt, nämm). Ainus häda, kust uued saan, kui need läbi lähevad. Maailm, sh mootorrataste ja -ratturite maailm on lai ja kirev. A meil kisub kuidagi mustvalgeks ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.