Küsimus kiivri kohta!!

Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

[quote="CB500minuarust kiiver on ikka selline asi, mida enne ostmist peaks proovima, ise küll ei söandaks tellida.[/quote]

Ise läksin riski peale ja ostsin kiivri saksa eBay'st. Enne olin soomlaste foorumist lugenud mudeli (Shoei "Z-One") kohta kiidulaule ja suu hakkas vett jooksma. Pealegi, seljakotile oli vana kiiver vaja pähe määrida. Ratas on gondliteta klassik, nii et tuul on minu jaoks igal juhul- ja igas asendis tugev. :roll:
Enne käisin Yamu keskusest läbi, nemad Shoei'ga tegelevad. Sama mudelit riiulis ei olnud - proovisin teist, et tootja arusaamist suurustest täpsemalt tajuda. Läks minu arvates ost täkkesse küll. Noh, ja eelmine (esimene) pott oli odavamat sorti IXS, see tekitab nüüd ainult mõningast nostalgiat, kui kätte võtta. Pähe tõmbama seda eriti ei kipu. :?
Seega, minu inimkatse põhjal, kui sul on eelnevalt aimu, mida sa proovimata tellid, võib tehing tulla kasuks küll.

terv, sokk

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”