Pükste lahendus - otstarbekas ja mugav!
Moderaator: Moded
Pükste lahendus - otstarbekas ja mugav!
Tere, ostsin täna endal motodepoost omapärased püksid.
Väljaspoolt põhimõtteliselt nagu teksad, kuid põlvekaitsmed on sees.
Väga hea lahendus minu arvates. Teinekord linna vaja minna või kuhu iganes tsikliga, siis ei ole paksude siklipükstega ja ei higista, näed normaalne välja pealekauba, samuti ei tõmba tuul põlvedest läbi. Plussiks veel see, et sees on õhuke vooder , mille saad eemaldada ka põlvekaitsmed. Vooder käib ära luku ja paari nööbiga.
On kellegil kogemusi või on näinud selliseid. Minule on see näiteks uudis
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Nigga kirjutas:Kri$o$ kirjutas:vastus peitub esimese postitaja esimeses lauses.
Mis küsimus oli?
Srry,
Mina küsisin kus müüdi, aga siis avastasin esimesest postist vastuse ja seejärel kustutasin küsimuse ära
Ilmselt jõudis Kri$o$ vahepeal postitada
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
See variant on jah kõige odavam, ja praeguse ilmaga on soe pesu veel asjalik asi teksade all, eile just sõitsin , polnud põlvekaitsmeid ainult. Kui teksade alla mahub saab ka asjalikumaid kaitsmeid kasutada näiteks:
Kuskil minumeelest nägin eelmine aasta, äkki Motokeskuses paldiski maanteel 450 eek olid
-
Taku ega sul pükstest pilti pole juhuslikult ? Kas midagi sellist äkki ?
http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 8&p_id=238
http://www.album.ee/album/30043445/50099940
pildid siin. Ega ma ei üritagi väita, et see mingi leiutis on, mõtlesin lihtsalt mainida, et võibolla mõni hing ongi just seda otsinud.
Muideks, heledat värvi on ka neid pakkuda seal.
Tõsi Nigga, ma usun, et need kevlar püksid on kindlasti mugavamad ning ehk ka efektiivsemad, kuid minu jaoks jääks hind paraku kõrgeks. Muidu (y)
Ostsin motodepoost Iconi sõiduteksad (maksid 1700 krooni).
http://www.rideicon.com/product_details ... 38&id=5791
Põlveosa on sees tugevdatud riidest ja on seal muudki kraami sees, mis kaitseb tuule ja ka põlvili lohisemise eest natukene rohkem kui tavalisel teksasel. Samuti on puusakohad tugevdatud riidest - puusakoht kipub ka olema kohaks mis soovimatul maandumisel esmalt maad puudutab. Lisaks on see hea, et koibade vahel ja reite peal on tublist hingavat materjali. Istudes ka ei lähe jalad kuidagi higiseks. Istudes ja ummikus tiksudes. Suvel päris mõnus sõita - st lausa mõnus tegelikult. Kui vähegi hea ja soe ilm on. Natukene teeb murelikuks küll see, et põlvekaitsmed tuleks eraldi peale panna (ettevaatlik nagu ma olen).
Samas ostsin ka tekstiilist sõidupüksid siiski lisaks veel. Olen paar korda nende teksadega jäänud vihma kätte ja see polnud üldse hea elamus. Kõikvõimalikud kohad olid märjad ja külmas. Paha lugu.
Nii et kui elate moto peal 8-9 kuud aastas siis kahed püksid niivõinaa vajalikud
omale ostsin sellised http://www.alpinestars.com/Ergo_Painter ... 32506.html
sees õhuke vooder + kaitsmed
linnas sõitmiseks ideaalne
- ÖÖ - kirjutas:omale ostsin sellised http://www.alpinestars.com/Ergo_Painter ... 32506.html
sees õhuke vooder + kaitsmed
linnas sõitmiseks ideaalne
Ei midagi isikliku,aga need püksid näevad eriti geyd välja
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
XX...XXXL nahkpükstele küljeõmbluse asemele kahelt poolt avanevad lukud nagu suusapükstel ntx ja volaa
Kaitsmeid mahub ka alla panema ja sisse-välja astumine lihtne
Otstarbekas ja mugav
PS neid pikki vist oli üle meetri nahkagi luku moodi pronksikarva avanevaid metall-lukke sai otse tehasest 10 tk tellitud, veel on neid järel ka
Peeter aka Hondarebel
Re: Pükste lahendus - otstarbekas ja mugav!
Taku kirjutas:Tere, ostsin täna endal motodepoost omapärased püksid.
Väga hea lahendus minu arvates. Teinekord linna vaja minna või kuhu iganes tsikliga, siis ei ole paksude siklipükstega ja ei higista, näed normaalne välja pealekauba, samuti ei tõmba tuul põlvedest läbi. Plussiks veel see, et sees on õhuke vooder , mille saad eemaldada ka põlvekaitsmed. Vooder käib ära luku ja paari nööbiga.
Ostsin täna samad püksid. Kui enne mind kukud(loodame et kumbki meist ei kuku) siis räägi ka tulemustest, mis pükstest sai. Kui ma enne hakkama saan, siis teatan sulle ka , siis on teada, kas vaja paremad osta
Tunduvad küll tipp topp jalas, kuid puusal võiks ka midagi olla.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Pükste lahendus - otstarbekas ja mugav!
mart211 kirjutas:Taku kirjutas:Tere, ostsin täna endal motodepoost omapärased püksid.
Ostsin täna samad püksid. Kui enne mind kukud(loodame et kumbki meist ei kuku) siis räägi ka tulemustest, mis pükstest sai. Kui ma enne hakkama saan, siis teatan sulle ka
, siis on teada, kas vaja paremad osta
Tunduvad küll tipp topp jalas, kuid puusal võiks ka midagi olla.
Sooja- ja tuulepidavus on tihtipeale mittehingavusega seotud. Kui see teksa sul tuulekindel on siis higistad nendega täpselt samamoodi nagu ükskõik mis teiste tsiklipükstega. pigem on teksadel argumendiks välimus...et võid kohvikusse sisse astuda.
Rebenemiskindlust ei saa olla kui materjal on tavaline puuvill. Kevlarkiud tekstiili sees annab rebenemiskindluse. Kevlariga püks eriti alla 3-e tonni ei maksa vist. Teine argument on tuule ja veekindlus.
Ja kui ühe korra nende teksadega käna paned siis rohkem sa nendega kohvikusse ei lähe Sellised püksid ei ole korduvaks kukkumiseks. Niet hoia ennast püsti!
Käisin ise ka neid nimetatud pükse täna depoos vaatamas, seal oli jah kahte valikut, need põlvekaitsmetega millel sees nn. vihmavoodri moodi sisu mis on vist päris tavalised teksad, müüja ei osanud küll midagi kosta kahjuks ja ma ei lugenud ise kuskilt välja, et kuidagi rebenemiskindlamad vms. Teine variant mis oli sama hinda aga ilma põlvekaitsmeteta, lihtsalt põlve ja tagumiku kohad olid paksemad ja justkui tugevamad, nendel oli näidis paela küljes kus oli kolm kihti, millest keskmine oli siis mingi natukene rebenemiskindlam kiht. Kui need 2 erinevat mudelit ühendada, siis saaks päris head püksid. Aga küsimus creativ-le, et kui tavaliste sõidupükstega oled kukkunud, kas siis saab kohvikusse minna
ja kas tavalised tekstiilist püksid on siis mõeldud korduvkukkumiseks muidugi kui nõrkusest põlvili käia kogu aeg, siis kindlasti kestavad need püksid vähe kauem. Aga ma arvan et kui ikka korra lohisenud siis püksid katki ja on oma töö ära teinud ja vaja ikka uued muretseda, mitte niikaua uhada kuni vöö ainult alles jääb.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Ghost kirjutas:Käisin ise ka neid nimetatud pükse täna depoos vaatamas, seal oli jah kahte valikut, need põlvekaitsmetega millel sees nn. vihmavoodri moodi sisu mis on vist päris tavalised teksad, müüja ei osanud küll midagi kosta kahjuks ja ma ei lugenud ise kuskilt välja, et kuidagi rebenemiskindlamad vms. Teine variant mis oli sama hinda aga ilma põlvekaitsmeteta, lihtsalt põlve ja tagumiku kohad olid paksemad ja justkui tugevamad, nendel oli näidis paela küljes kus oli kolm kihti, millest keskmine oli siis mingi natukene rebenemiskindlam kiht. Kui need 2 erinevat mudelit ühendada, siis saaks päris head püksid. Aga küsimus creativ-le, et kui tavaliste sõidupükstega oled kukkunud, kas siis saab kohvikusse minna
![]()
ja kas tavalised tekstiilist püksid on siis mõeldud korduvkukkumiseks muidugi kui nõrkusest põlvili käia kogu aeg, siis kindlasti kestavad need püksid vähe kauem. Aga ma arvan et kui ikka korra lohisenud siis püksid katki ja on oma töö ära teinud ja vaja ikka uued muretseda, mitte niikaua uhada kuni vöö ainult alles jääb.
Loodan, et sain oma mõtte sellisena edasi anda, et spetsiaalsed, tõsise tugevdusega püksid kannatavad ka korduvat kukkumist ilma, et kohe prügikasti peaksid kallid riided viskama.
Võib vaadata www.rukka.com alt kus ka pilte näha kukkunud tsiklistidest. hea oli näide kus inimene kukkus kiirteel 200 km/h.
Kas nende riietega kohe peale kukkumist kannatab kohvikusse minna see on kinni kukkumise raskusastmes ehk...
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
Louises on teksad - VANUCCI ESTIVO JEANS,TERAMID
Vanucci ® Estivo denim jeans
Here is the solution for everyone, including cycling prefer casual clothes and yet not entirely on security renounce want our jeans has exactly the popular "Loose-Fit". Foreign, it consists of a typical "used look" denim, but make invisible including reinforcements from highly abrasion resistant aramid fibers for a security reserve. Scater Even for a cool and clever solution!
Kood: Vali kõik
* Foreign Material: denim, 100% cotton
* Buttocks, knee, thigh and side with duplicated Teramid ® tissue (48% polyester, 52% aramid)
* Retrievable Super Shield ® CE protectors at the knees
* Adjustable knee protectors
* Beltpacks prepared for Super Shield ® CE Hip protector (20019172)
* 5 outside pockets
Katalogseite: 148
Hinnad 90 - 100 euri vastavalt suurusele.
Linki ei hakanud panema, see oli sigapikk ja minu mõistus seda lühemaks teha ei oska. Kel huvi leiab ise ka www.louis.de lehelt need üles.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.