Pükste lahendus - otstarbekas ja mugav!
Ostsin motodepoost Iconi sõiduteksad (maksid 1700 krooni).
http://www.rideicon.com/product_details ... 38&id=5791
Põlveosa on sees tugevdatud riidest ja on seal muudki kraami sees, mis kaitseb tuule ja ka põlvili lohisemise eest natukene rohkem kui tavalisel teksasel. Samuti on puusakohad tugevdatud riidest - puusakoht kipub ka olema kohaks mis soovimatul maandumisel esmalt maad puudutab. Lisaks on see hea, et koibade vahel ja reite peal on tublist hingavat materjali. Istudes ka ei lähe jalad kuidagi higiseks. Istudes ja ummikus tiksudes. Suvel päris mõnus sõita - st lausa mõnus tegelikult. Kui vähegi hea ja soe ilm on. Natukene teeb murelikuks küll see, et põlvekaitsmed tuleks eraldi peale panna (ettevaatlik nagu ma olen).
Samas ostsin ka tekstiilist sõidupüksid siiski lisaks veel. Olen paar korda nende teksadega jäänud vihma kätte ja see polnud üldse hea elamus. Kõikvõimalikud kohad olid märjad ja külmas. Paha lugu.
Nii et kui elate moto peal 8-9 kuud aastas siis kahed püksid niivõinaa vajalikud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.