Elumoto

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Päris lahe boks oli üleval sissepääsust vasakule, mingid mudelismi tüübid. Lennutasid seal helikoptereid ja puha. Et väike showmoment kah, mitte niisama passimine. Pisteti ka mulle kataloog pihku rõõmsalt.

Naisi ei vahtinud, aga maalingutega neiu siin pildil oli küll väga kena minumeelest. Ja allrighti tädide kohta, no ma ei tea... Ei ole vaja ju vaadata, kui ei meeldi. Nagu mingid koolerahaiged oleks messil olnud. Polnud ju NII hirmsad need naised?

Rebaseonust ma saan sellesmõttes aru, et mess oli minu jaoks sama igav. Kõndisin läbi ja kohe taha lõppu välja, ostsin ära oma asja ja tulema. Korraks peatusin vaid KTM-i väljapaneku juures ja uudistasin veits. Whatever ühesõnaga. Oli mis oli. Minu jaoks puhtalt praktiline värk, aga paljud käisid kindlalt niisama uudistamas ja no lasku käia. Ma käisin ka väiksena Motorexil, mis siis et mul siis autot veel polnud. Poohui :) . Ah jaa, Streermotost sain t-särgi ka veel. No mida veel tahta :wink: .

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”