Yamaha YZF-R1 2007 vs Honda CBR1000RR 2007

Kasutaja avatar

Teema algataja
CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

Käisin seda R1 musta vaatamas, mille kohta küsisin siin ühes varasemas postis. Ratas korras silma järgi ja otsustasin ära osta, leppisin omanikuga hinnas kokku ja koju raha ja varustuse järgi et rattaga koju sõita samal päeval ja siis umbes 30 mintsa hiljme helistas omanik ja ütles et ratas talle ikka kallis ja ei raatsi müüa.

Nii siis jäin ootama ja vaatama et mis edasi, miskit alternatiivi turul ei näinud.

Sai siis üleeile bikeworldis muude teemadega seoses käidud ja üks omanikke seal hea tuttav ja just 08 olid neile saabunud, vaatasin ja ega mingit maailmatu suurt emotsiooni ei tekkinud. Peale istudes oli tunne nagu istuks 600-se peal, ratas on imekerge. Ja tuttav rääkis augu lihtsalt pähe. Kahjuks või õnneks :) kohe seda värvi mis meeldis kohapeal ei olnud, et raha veel letti pole löönd aga ratas telliti ära. Vaatan veel see nädalavahetus elumotol ringi aga otsuse olen pmst ära langetanud, mis siin ikka enam kipitada, miskit tuleks ära võtta.

Ega mul mingit muud head argumenti polegi, vaatasin need testi videod ka ära ja ju selle ühe testi järgi olen vähemalt "õige" ratta valinud

Parimat
CTR

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”