Elumoto
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
3m kirjutas:Kas keegi teab mis päevani eelmüügis pileteid müüakse?
Daaaaaa! Oska otsida http://www.piletilevi.ee/index.php?lang ... 4&mid=8357
Tort kirjutas:3m kirjutas:Kas keegi teab mis päevani eelmüügis pileteid müüakse?
Daaaaaa! Oska otsida
http://www.piletilevi.ee/index.php?lang ... 4&mid=8357
Tunnistan oma süüd, eeldan siis, et statolis on samad reeglid.
Suzumen kirjutas:Kui mingeid küsimusi astuge aga ligi
Mõned küsimused ikka vaevavad... valmista need siis ilusasti ette:
- Mis on elu mõte?
- Kuhu kõik mu raha sai?
- kumb oli enne kas muna või kana?
- kas metsloomadel on Loomaaijas hea elada?
- kuidas moos kommi sisse saab?
- kus on kurva kodu?
- kuidas tasun memme vaeva?
Selles vastuses siiski Suzumen eksib, kuidas moos kommi sisse saab.
Moos saab kommi sisse järgmiselt:
kõigepealt määritakse moos kommi peale ja siis tõmmatakse komm pahumpidi. Kalevi kommivabrikus on lausa selline liin, kus seda tehakse.
Kust tekib tolm ja kuhu kaob raha - need on juba filosoofilised küsimused ja nendele Elumoto messil Suzuki boksist vastust ei saa...
Sverre
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma ka kohal koos kogu kaadriga. Kaasas on poolpaljad naised, rekkatäis nodi ja läbi lubasid astuda ka tuhandete lemmikud Notsu, Ämblikmees ja ehk Lihtne-poissgi.
Kaupa on kaasas suurem valik, kui meil poes üleval on ja kohapeal on olemas kõik teie raha äraimemise IT lahendused (kaardimakse, pangaülekanne...).
Peamajas on vaatamiseks miski eksponaat ja kogu nodiga oleme motokaubamajas.
Kohtumiseni!
elumoto
Tahaks ka minna, aga üksi on igav sõita. Kas keegi kesk-eestist ka on huvitatud Ma ise Paide kandist?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Suzumen kirjutas:sepp kirjutas:tramm66 kirjutas:Ma ka kohal koos kogu kaadriga. Kaasas on poolpaljad naised.
Kohtumiseni!
mix poolpaljad?????
tahax täitsa paljaid.... tahax omasilmaga ka näha ikka... ajakirjad vahest petlikudSepp
Poolpaljaid naisi paljastest rääkimata pole Sinule antud näha. Ja selles oled sa ainult ise süüdi. Selleks ajaks kui naised ennast lahti hakkavad riietuma oled sina juba mälukas. Sinul läks juba üksnes paljastest meestest jalad nõrgaks (fotosüüdistused olemas)![]()
No tean mida Sa pead silmas... ju hundilajavesi tegi omatöö sest mulle tundus,et ma olin naistega saunas
et Sul kõvaketas piffi lähex ja need pildid kustuks
sepp kirjutas:No tean mida Sa pead silmas... ju hundilajavesi tegi omatöö sest mulle tundus,et ma olin naistega saunas
Fotosilm ei ole armuline, pildike sellest peost vahetult enne sauna - paremalt esimene tuvastab oma sugu, kes see võiks küll olla... http://cyber.law.harvard.edu/blogs/stat ... atguys.jpg
sry, OT
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kui juba infojagamiseks läks, siis panen StreetMoto poolt Motokaubamajas pakutava lühikirjelduse:
Dunlop, Bridgestone, Maxxis, Pirelli, Heidenau rehvid (üle 200 rehvi kaasas)
DID ketid ja ketirattad tänavasõit, kross, Quad
Akud, filtrid, õlid, määrded, süüteküünlad
Supermoto spetsdetailid ja ümberehitused
More riided, NZI kiivrid, sooduskomplektid
Kõikidele kaupadele soodushinnad + pea iga valdkonna ostule kaasa asjakohane kingitus.
Näit. ostad piduriklotsid, saad kauba peale suure pudeli Brake Cleanerit.
Ostad keti, saad kauba peale ketiõli.
Ostad vähemalt 3L õli, saad õlifiltri tasuta kauba peale.
Ostad rehvi, siis on sulle selle vahetus StreetMotos sulle sobival ajal tasuta jne...
Kohtume messil... ja kasutage soodsat ostuvõimalust. Kui kaupa väheks jääb,... siis toome vahepeal kaupa juurde
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Mis hinnavahemikku jäävad 150/60 baigi tagu rehvid messil? Endal oleks ühte sellist vaja ja plaanis messilt läbi tulla.
Tuled messilt läbi, siis näed.
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
ants01 kirjutas:Kas Kommionul ka oma box on? Astuks lastega läbi.
On ikka oma box... selline rahakogumisbox... ja selle boxiga saad kohtuda kõigis suuremates kaubanduskeskustes... Astu läbi jahh.. ja seal kahjuks kaardiga maksta ei saa... niiet taskud punni... peale raha võtame vastu kulda ja vääriskive ja võlakirju ja aktsiaid...
Ma tõesti ei viitsi oma vana ja paksu perset selle müügitegevusega messil kahjuks vaevata... Kui keegi teine box aga tahab minu motovarustust müütada, siis igati teretulnd...
Elumoto lehelt loen.. Motokaubamaja eksponendile piiramatu suurusega pind 6000 eek +10% läbimüügist Hindadele lisandub käibemaks 18%
Sto sa hui??? Mis see tähendab??? Müün motika 80K maha ja siis veel 8K+km. vaja korraldajale loovutada??? Kuidagi jube onaneer tundub see ettevõtmine sellistel tingimustel...
oot...oot... või mis tähendab see PLUS???? see, et 80K müüd ratta ja siis korraldajalt saad veel +10% ja km-i???
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Kas peab taskud "punnis" minema või saab ka kaardimakseid teha?
StreetMotos võimalik tasuda nii sulas kui kaardiga ja kui sellest väheks jääb, siis ka pangaülekandega internetipangast.
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Oli see Elumoto kus Motomaania tellijate vahel ratta välja loosib? Kui, siis kas on teada mis ajal loosimine toimub, tuleks oma rattale järgi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.