peale 1km sõitu lööb kummi kärsa haisu üles.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
peale 1km sõitu lööb kummi kärsa haisu üles.
Tervitus!
Algaja nagu ma olen, küsin igaks juhuks järgi. Kas peabki olema nii, et kui olen rolleriga sõitnud, siis lööb peale 1km umbes sellise kärsaka üles nagu sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] peal kumm kärssaks. Aga sealt seda lõhna ei tule... Esialgsel vaatlusel kuskilt nagu miskit vastu ka ei hõõrunud. Sügisel garaazi pannes sellist lõhna üles ei löönud ja tundub nagu oleks jõudu ka nyyd natuke vähem.
Roller Keeway Hurricane 2007 väljalase. sõitnud 650 km
Ootan Teiepoolseid lahendusi.
Tänud!
Ega järsku koha peal kummi pole põletanud ja hoidnud esimest pidurit peal? Kui vastu ei käi siis minu esimene mõte oleks et piduriklotsid on peale jäänud õrnalt, sõites lähevad soojaks ja ajavad haisu. Või oled muid trikke piduritega teinud. Minu mõistus võtab, et kui kumm vastu ei käi siis on piduri juures midagi, võid neid uurida peale sõitu kas tekitavad haisu.
-
Teema algataja
jätk
n2utsu kirjutas:Kuna tegemist on rolleriga, siis võib midagi nihu olla ka variaatoris.
Piduritega nagu mingit trikki pole teinud, aga vaatan kindlasti nädalavahetusel igaks juhuks pidurid üle.
Mida variaatori juures täpsemalt jälgima peaks?
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
vario
kmx kirjutas:Võta vario lahti ja vaata üle,kui sa juba kärsa haisu tunned siis on ilmselgelt näha ka rihma kulumist.Kui se ei ole siis vaata et sul mingi plast osa vastu ei käi!
tänan vastuste eest!
nädalavahetusel uurin võimalikke probleeme ja siis annan ka teada, mis juhtus, mis häda oli!
harrisan kirjutas:Kuna see masin on suht uus, võib haiseda ka sumpsi peal olev lakk vms.
Näiteks, absoluutselt kõikidel uhiuutel sr-idel on ka selline kärsakas.
pigem ikka sumpa vill, mis seda lõhna põhjustab. Usumind, see värv/lakk haihtub sealt vägaruttu ära.
even if you win, you're still retarded.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.