SISEINFO! All Rightis märtsini palju kaupa -50%

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Rebaseonu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Allright MX 2008 kataloogi (soomekeelse) saab PDF kujul alla tõmmata siit (36 MB):

http://www.allright.fi/documents/MX_kuvasto-2008.pdf

Valmet
Tsikkel: Valgete kätega tehtud
Kontakt:

Re: Ale

Lugemata postitus Postitas Valmet »

Suzumen kirjutas:
Valmet kirjutas:

Käisin laupäeval Saksamaal Ulmis mootorratta messil, mingi regionaalmess. Seal käis küll tõsine kauplemine just varustuse osas, mis oli ka suht soodsa hinnaga. Vähemalt Saksamaal siis normaalne.

Lugupeetud Valmet. Teemaks pole, mis normaalne ja mis ei. Eksisteerivad erinevad formaadid näitustele, messidele jne. Ürita elu natuke laiemalt näha. Kui Sinu jaoks ei paku huvi selline formaat, kui Elumoto...mis siis ikka. Keegi ei sunni Sind sinna minema. Minu postitus oli informatiivne. Et inimesed, kes ootavad ja läheksid lootuses suurtele aledele ei pettuks. Kindlasti on bokse, kus tehakse messialesid. Kuid see on pigem erand kui reegel. Kuid ebanormaalseks ma Elumotot nüüd ei nimetaks ainult selle pärast, et Sinu huvidega see kokku ei sobi.

Mul pole selle Elumoto vastu midagi ja eks kultuursem olegi kui siukest turu sarnast asja pole. Väljendasin end vist valesti.

Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,

Teema algataja
AllRight

Lugemata postitus Postitas AllRight »

Tooksin siis mõned tooted mis on allahinnatud!
Iconi varustus(tagid ja kiivrid) -30%
Alpinestarsi tagid -30%
MP Asu õhukesed joped -40%
MP Asu Touring jope -50%
MP Asu püksid -20%
Alpinestarsi kombed -20%
Alpinestars bike saapad -20%

Vastutulles inimestele kes on nädalasees hõivatud, on võimalik kokku leppida nädalavahetuse aeg ja teeme poe lahti!

Kasutaja avatar

afs

Lugemata postitus Postitas afs »

Allrighti poe kohta niipalju, et minu pärast tuldi ka laupäeval välja, sain ka veel hea allahindluse. Minu arvates on küll kliendisõbralik koht.

Suzuki GSX 600 F

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

AllRight kirjutas:

Vastutulles inimestele kes on nädalasees hõivatud, on võimalik kokku leppida nädalavahetuse aeg ja teeme poe lahti!

Siis võiks ju laupäeval 8.märtsil kauplus mingi aeg lahti olla. Motohuvilised ju tulevad nagunii üle eesti kokku Elumotole. Mina astuksin küll läbi. Jääb ju tee peale... :wink:

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

AllRight kirjutas:

MP Asu Touring jope -50%

Äkki nimetad siis veel asju, mida on 50% alla hinnatud? Pealkiri väidab: "SISEINFO! All Rightis märtsini palju kaupa -50%"

Nimekirjast mina nägin ainult 1 50% alega rea. Kui PALJU kaupa on -50, siis miks seda häbenetakse välja tuua? Või on tegu eksitava reklaamiga?

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

mella kirjutas:
AllRight kirjutas:

MP Asu Touring jope -50%

Äkki nimetad siis veel asju, mida on 50% alla hinnatud? Pealkiri väidab: "SISEINFO! All Rightis märtsini palju kaupa -50%"

Nimekirjast mina nägin ainult 1 50% alega rea. Kui PALJU kaupa on -50, siis miks seda häbenetakse välja tuua? Või on tegu eksitava reklaamiga?

miski roosa tibikiiver oli ka ;)

Teema algataja
AllRight

Huvitav kui teistes kaubandusvõrkude on allahindlused, kas siis saavad samuti poepidajad nii palju kurjasid märkusi!

PS! endiselt kehtib vist vanasõna: ükski heategu ei jää karistusett!

Parimat
All Right!

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

pane teinekord "kuni -50%" ja asi korras ;)

Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Kas reedel oleks veel mõtet tulla või on ''hea'' kraam juba maha müüdud?
Küsiks veel seda ka, et kas kusagil 3000 krooniga leiab teie poest normaalse nahktagi, millel oleks plastkaitsmed?

Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!

bikefan

AllRight kirjutas:

Huvitav kui teistes kaubandusvõrkude on allahindlused, kas siis saavad samuti poepidajad nii palju kurjasid märkusi!

Parimat
All Right!

Ei midagi üllatavat - biker.ee effekt :wink:

-Since 2002-
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

AllRight kirjutas:

Parimat
All Right!

Tegelikult vast mitte nii hullusti. Tsiklimehed on oma asja patrioodid ja pigem tahavad, et asjad läheksid paremini kõigil - nii kaupmeestel kui ka tsiklimeestel. Mujal hääletatatkse pigem jalgade või rahakotiga. Hea näide - läksin mina endale kallima otsa suusajopet otsima. Lugesin, et Westspordis suur allahindlus. Vaatsin siis seal TNF jopesid ja vaatan - lipikul vana hinda ei ole, juures on hinnasilt märkega "uus hind" aga teadjana olin kindel et see "uus hind" on täpselt vana või ehk max 5% odavam. Jope ostsin mujalt ja sinn apoeketti lihtsalt enam ei lähe.

Kasutaja avatar

vibex

Lugemata postitus Postitas vibex »

ma arvan ka et nii hull see asi pole. Käisin poes, leidsin endale koheselt sobiva tagi, 40 protsenti alet, no tegelikult jah ei tea palju see reaalselt oli aga meele tegi heaks ja hiljemal uurimisel selgus et saksamaalt tellides oleks see maksnud 1000 krooni rohkem, nii et kui mõelda et seal maal peaks asjad odavad olema siis sain küll hea võidu. Teenindajad on viisakad ja juba mitmes kord jätab see koht hea ja sõbraliku mulje. Kõik kes vähegi müüa tahavad peavad mingi nipi mõtlema ja kui ei meeldi ärge minge, mina käin seal igatahes edasi, mõnus kaup ja inimesed;)

Respect is everything...

Teema algataja
AllRight

Elumoto messi ajal on All Right motokeskus avatud ka laupäeval kella 10.00-15.00!

Kohtumiseni messil ja poes!

bikefan

AllRight kirjutas:

Elumoto messi ajal on All Right motokeskus avatud ka laupäeval kella 10.00-15.00!

Kohtumiseni messil ja poes!

TUBLID! :wink:

-Since 2002-

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

mx77 kirjutas:
AllRight kirjutas:

Parimat
All Right!

Tegelikult vast mitte nii hullusti. Tsiklimehed on oma asja patrioodid ja pigem tahavad, et asjad läheksid paremini kõigil - nii kaupmeestel kui ka tsiklimeestel. Mujal hääletatatkse pigem jalgade või rahakotiga. Hea näide - läksin mina endale kallima otsa suusajopet otsima. Lugesin, et Westspordis suur allahindlus. Vaatsin siis seal TNF jopesid ja vaatan - lipikul vana hinda ei ole, juures on hinnasilt märkega "uus hind" aga teadjana olin kindel et see "uus hind" on täpselt vana või ehk max 5% odavam. Jope ostsin mujalt ja sinn apoeketti lihtsalt enam ei lähe.

selles on sul õigus! meil on üldlevinud, et pannakse miljon etiketti ulmehindadega riide lipikule ja siis lõpuhind peale, mis tegelikult ei omagi erilist allahindlust.

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

dubweiser kirjutas:
mx77 kirjutas:
AllRight kirjutas:

Parimat
All Right!

selles on sul õigus! meil on üldlevinud, et pannakse miljon etiketti ulmehindadega riide lipikule ja siis lõpuhind peale, mis tegelikult ei omagi erilist allahindlust.

Arenenud ärikultuuriga riikides loetakse sellist tegevust seadusevastaseks, sest on eksitav reklaam. Peab olema tõestatav, et hind tõesti on olnud nii kõrge millest siis tehtud allahindlus.
Aga mujal ongi ju pudrumäed ja piimajõed. Ja muru on rohelisem ja päike soojem ;)

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Ka Eestis on see keelatud lõbu, millest võiks tarbijakaitset inffida. Siiski on kaupmehel palju võimalusi sellise sigadusega jummala legaalselt tegeleda-
n. üks päev müüakse kaupa 5 kordse juurdehindlusega, teisel päeval keevitatakse allahindlus ja kõik on JOKK
Edit: Korra haarasin poes 120% allahinnatud teksad ja soovisin kassas saada raha- rambad ei andnud ja ei saanud ka aru kust mul selline soov :mrgreen:

Viimati muutis ishijupp, 06 Mär 2008, 14:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

ishijupp kirjutas:

Siiski on kaupmehel palju võimalusi sellise sigadusega jummala legaalselt tegeleda-
n. üks päev müüakse kaupa 5 kordse juurdehindlusega,

tadaa...

streetfighter.ee SUUR KEVADINE JUURDEHINDLUS!!!

NB: Kõikidele biker.ee kaardiomanikele veel eriline hinnaüllatus... :!:

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”