SISEINFO! All Rightis märtsini palju kaupa -50%
Moderaator: Moded
-
Valmet
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Re: Ale
Suzumen kirjutas:Valmet kirjutas:Käisin laupäeval Saksamaal Ulmis mootorratta messil, mingi regionaalmess. Seal käis küll tõsine kauplemine just varustuse osas, mis oli ka suht soodsa hinnaga. Vähemalt Saksamaal siis normaalne.
Lugupeetud Valmet. Teemaks pole, mis normaalne ja mis ei. Eksisteerivad erinevad formaadid näitustele, messidele jne. Ürita elu natuke laiemalt näha. Kui Sinu jaoks ei paku huvi selline formaat, kui Elumoto...mis siis ikka. Keegi ei sunni Sind sinna minema. Minu postitus oli informatiivne. Et inimesed, kes ootavad ja läheksid lootuses suurtele aledele ei pettuks. Kindlasti on bokse, kus tehakse messialesid. Kuid see on pigem erand kui reegel. Kuid ebanormaalseks ma Elumotot nüüd ei nimetaks ainult selle pärast, et Sinu huvidega see kokku ei sobi.
Mul pole selle Elumoto vastu midagi ja eks kultuursem olegi kui siukest turu sarnast asja pole. Väljendasin end vist valesti.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
AllRight
Teema algataja
Tooksin siis mõned tooted mis on allahinnatud!
Iconi varustus(tagid ja kiivrid) -30%
Alpinestarsi tagid -30%
MP Asu õhukesed joped -40%
MP Asu Touring jope -50%
MP Asu püksid -20%
Alpinestarsi kombed -20%
Alpinestars bike saapad -20%
Vastutulles inimestele kes on nädalasees hõivatud, on võimalik kokku leppida nädalavahetuse aeg ja teeme poe lahti!
AllRight kirjutas:Vastutulles inimestele kes on nädalasees hõivatud, on võimalik kokku leppida nädalavahetuse aeg ja teeme poe lahti!
Siis võiks ju laupäeval 8.märtsil kauplus mingi aeg lahti olla. Motohuvilised ju tulevad nagunii üle eesti kokku Elumotole. Mina astuksin küll läbi. Jääb ju tee peale... ![]()
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
AllRight kirjutas:Tooksin siis mõned tooted mis on allahinnatud!
MP Asu Touring jope -50%
Äkki nimetad siis veel asju, mida on 50% alla hinnatud? Pealkiri väidab: "SISEINFO! All Rightis märtsini palju kaupa -50%"
Nimekirjast mina nägin ainult 1 50% alega rea. Kui PALJU kaupa on -50, siis miks seda häbenetakse välja tuua? Või on tegu eksitava reklaamiga?
-
TLH
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
mella kirjutas:AllRight kirjutas:Tooksin siis mõned tooted mis on allahinnatud!
MP Asu Touring jope -50%Äkki nimetad siis veel asju, mida on 50% alla hinnatud? Pealkiri väidab: "SISEINFO! All Rightis märtsini palju kaupa -50%"
Nimekirjast mina nägin ainult 1 50% alega rea. Kui PALJU kaupa on -50, siis miks seda häbenetakse välja tuua? Või on tegu eksitava reklaamiga?
miski roosa tibikiiver oli ka ![]()
-
AllRight
Teema algataja
-
-ShadowofDeath-
AllRight kirjutas:Huvitav kui teistes kaubandusvõrkude on allahindlused, kas siis saavad samuti poepidajad nii palju kurjasid märkusi!
PS! endiselt kehtib vist vanasõna: ükski heategu ei jää karistusett!
Parimat
All Right!
Ei midagi üllatavat - biker.ee effekt ![]()
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
AllRight kirjutas:Huvitav kui teistes kaubandusvõrkude on allahindlused, kas siis saavad samuti poepidajad nii palju kurjasid märkusi!
Parimat
All Right!
Tegelikult vast mitte nii hullusti. Tsiklimehed on oma asja patrioodid ja pigem tahavad, et asjad läheksid paremini kõigil - nii kaupmeestel kui ka tsiklimeestel. Mujal hääletatatkse pigem jalgade või rahakotiga. Hea näide - läksin mina endale kallima otsa suusajopet otsima. Lugesin, et Westspordis suur allahindlus. Vaatsin siis seal TNF jopesid ja vaatan - lipikul vana hinda ei ole, juures on hinnasilt märkega "uus hind" aga teadjana olin kindel et see "uus hind" on täpselt vana või ehk max 5% odavam. Jope ostsin mujalt ja sinn apoeketti lihtsalt enam ei lähe.
ma arvan ka et nii hull see asi pole. Käisin poes, leidsin endale koheselt sobiva tagi, 40 protsenti alet, no tegelikult jah ei tea palju see reaalselt oli aga meele tegi heaks ja hiljemal uurimisel selgus et saksamaalt tellides oleks see maksnud 1000 krooni rohkem, nii et kui mõelda et seal maal peaks asjad odavad olema siis sain küll hea võidu. Teenindajad on viisakad ja juba mitmes kord jätab see koht hea ja sõbraliku mulje. Kõik kes vähegi müüa tahavad peavad mingi nipi mõtlema ja kui ei meeldi ärge minge, mina käin seal igatahes edasi, mõnus kaup ja inimesed;)
-
AllRight
Teema algataja
-
dubweiser
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
mx77 kirjutas:AllRight kirjutas:Huvitav kui teistes kaubandusvõrkude on allahindlused, kas siis saavad samuti poepidajad nii palju kurjasid märkusi!
Parimat
All Right!Tegelikult vast mitte nii hullusti. Tsiklimehed on oma asja patrioodid ja pigem tahavad, et asjad läheksid paremini kõigil - nii kaupmeestel kui ka tsiklimeestel. Mujal hääletatatkse pigem jalgade või rahakotiga. Hea näide - läksin mina endale kallima otsa suusajopet otsima. Lugesin, et Westspordis suur allahindlus. Vaatsin siis seal TNF jopesid ja vaatan - lipikul vana hinda ei ole, juures on hinnasilt märkega "uus hind" aga teadjana olin kindel et see "uus hind" on täpselt vana või ehk max 5% odavam. Jope ostsin mujalt ja sinn apoeketti lihtsalt enam ei lähe.
selles on sul õigus! meil on üldlevinud, et pannakse miljon etiketti ulmehindadega riide lipikule ja siis lõpuhind peale, mis tegelikult ei omagi erilist allahindlust.
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
dubweiser kirjutas:mx77 kirjutas:AllRight kirjutas:Huvitav kui teistes kaubandusvõrkude on allahindlused, kas siis saavad samuti poepidajad nii palju kurjasid märkusi!
Parimat
All Right!Tegelikult vast mitte nii hullusti. Tsiklimehed on oma asja patrioodid ja pigem tahavad, et asjad läheksid paremini kõigil - nii kaupmeestel kui ka tsiklimeestel. Mujal hääletatatkse pigem jalgade või rahakotiga. Hea näide - läksin mina endale kallima otsa suusajopet otsima. Lugesin, et Westspordis suur allahindlus. Vaatsin siis seal TNF jopesid ja vaatan - lipikul vana hinda ei ole, juures on hinnasilt märkega "uus hind" aga teadjana olin kindel et see "uus hind" on täpselt vana või ehk max 5% odavam. Jope ostsin mujalt ja sinn apoeketti lihtsalt enam ei lähe.
selles on sul õigus! meil on üldlevinud, et pannakse miljon etiketti ulmehindadega riide lipikule ja siis lõpuhind peale, mis tegelikult ei omagi erilist allahindlust.
Arenenud ärikultuuriga riikides loetakse sellist tegevust seadusevastaseks, sest on eksitav reklaam. Peab olema tõestatav, et hind tõesti on olnud nii kõrge millest siis tehtud allahindlus.
Aga mujal ongi ju pudrumäed ja piimajõed. Ja muru on rohelisem ja päike soojem ![]()
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ka Eestis on see keelatud lõbu, millest võiks tarbijakaitset inffida. Siiski on kaupmehel palju võimalusi sellise sigadusega jummala legaalselt tegeleda-
n. üks päev müüakse kaupa 5 kordse juurdehindlusega, teisel päeval keevitatakse allahindlus ja kõik on JOKK
Edit: Korra haarasin poes 120% allahinnatud teksad ja soovisin kassas saada raha- rambad ei andnud ja ei saanud ka aru kust mul selline soov ![]()
ishijupp kirjutas:Siiski on kaupmehel palju võimalusi sellise sigadusega jummala legaalselt tegeleda-
n. üks päev müüakse kaupa 5 kordse juurdehindlusega,
tadaa...
streetfighter.ee SUUR KEVADINE JUURDEHINDLUS!!!
NB: Kõikidele biker.ee kaardiomanikele veel eriline hinnaüllatus... ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.