Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Karupoiss kirjutas:
Suzumen kirjutas:
spinna kirjutas:
Tsikkelröövel kirjutas:

Praegu kasvatan teismelisi tagaismel vööd kinnitama. Üks teeb seda juba ilma käsuta. Nii see algab.

Katsu siis oma 102 kah allapoole tõmmata, muidu oled varsti silmitsi probleemiga 102+10.... ausõna ;)

102km/h -7% spidomeetri veamarginaal = 95km/h. Mõõteviga + mõõteriista veamarginaal on kokku 6%. Ehk siis 95km/h -6% = 89km/h. Kiiruseületamist kui sellist pole toimunud ja põhjust politseil teid peatada.

Suzumen, kuskohast selline arvutusvalem p2rit on?
Viimased 2-3 korda, kui on mul v6i kellelgi tuttaval protokollitud, pandi ikka kirja +/- 3 km/h. Varem oli see number 5. Nyyd aga v2idetavalt kasutusel ainult laserm66tjad, mille t2psus kinnitatud +/- 3 km/h'le.

Ise olen hakanud s6itma saja alas kuni 105 km/h, 90 alas 95 km/h jne. Toimib h2sti.

Jätkaks siis "samas vaimus"! Kuna mu autol on nats väiksemad rehvid siis võin sõita spidoka järgi 120kmh'ga. Arvestame sealt maha igatsugu veamarginaale ja saame tulemuseks, et ületasin kiirust nii umbes 4 kmh. Kuna politseinik ei hakka miski +5kmh pärast kinni pidama, siis saab sõita 125 kmh! Ja kuida siiski auto peatab ja trahvi teeb, siis anname asja kohtusse!

Hurraa!
Loeme kampaania edukalt lõpetatuks.

Ma ei ole ise mingi ingel aga miskite arvutustega oma tegemisi õigustada....

Edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”