Tsiklite ost/müük/vahetus?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Mestizo
Tänanud: 3 korda

Tsiklite ost/müük/vahetus?

Lugemata postitus Postitas Mestizo »

Kas keegi teab selliseid poode kus tehakse tsiklite vahetust või on ainuvõimalus ikkagi ennda oma turrgu panna ja alles siis ostma minna

Viimati muutis Mestizo, 17 Veebr 2008, 00:22, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

analoog
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas analoog »

Kutsikas, vaata nüüd oma postitus rahulikult üle ja siis vajuta "muuda" nuppu.

Kui on väärt vahetus (poe jaoks), siis kindlasti seda tehakse (Kasutatud rattaid silmas pidades).

Kasutaja avatar

tanel645

Lugemata postitus Postitas tanel645 »

üldjuhul saab ikka ise müües rohkem :wink: :twisted:

Don`t drive faster than your angle can fly
Kasutaja avatar

r0ss

Lugemata postitus Postitas r0ss »

Oma kogemusest võin rääkida, et eelmise aasta sügisel käisin motodepoos ühte mootorratast vaatamas, tõsiste soovidega ka seda osta. Siis nad pakkusid, et hetkel niigi madal hooaeg, et vb nad ostavad minu ratta sisse - kui minu ratas on piisavalt heas konditsioonis. Ja ma peaks siis oma uue ratta eest vaid vahe kinni maksma. Kuigi lõpuks ma seda vahetust ikka ei teinud, kuna ise müües saab selle eest iga kell rohkem. Sest see hind oli ikka väike mis nad seal pakkusid.

Kasutaja avatar

tanel645

Lugemata postitus Postitas tanel645 »

muidugi nad tahavad ju rohkem kasumit saada :roll:

Don`t drive faster than your angle can fly
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kaalun isegi vahetust aga vähemalt Motodepoos on ruumid nii täis ja valikut palju, nii et...
Minu jaoks hind pole probleem, nostalgiat ma rahasse ei arvesta!

Edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Ilmselt paljud müüjad ostavad su vana ratta ära kuid arvan, et nagu sõiduautode müüjadki pakuvad trade in`i puhul sinu sõiduki eest 10-20% turuhinnast väiksemat hinda.

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

ikepaana kirjutas:

Oma kogemusest võin rääkida, et eelmise aasta sügisel käisin motodepoos ühte mootorratast vaatamas, tõsiste soovidega ka seda osta. Siis nad pakkusid, et hetkel niigi madal hooaeg, et vb nad ostavad minu ratta sisse - kui minu ratas on piisavalt heas konditsioonis. Ja ma peaks siis oma uue ratta eest vaid vahe kinni maksma.

krt, peaks ka uurima, mul just ratas müügis selle mõttega, et depoost teine ratas võtta. kas käisid ratas neile ka näitamas või pakuti kirjelduse/piltide järgi mingi umbkaudne hind?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

retro kirjutas:
ikepaana kirjutas:

Oma kogemusest võin rääkida, et eelmise aasta sügisel käisin motodepoos ühte mootorratast vaatamas, tõsiste soovidega ka seda osta. Siis nad pakkusid, et hetkel niigi madal hooaeg, et vb nad ostavad minu ratta sisse - kui minu ratas on piisavalt heas konditsioonis. Ja ma peaks siis oma uue ratta eest vaid vahe kinni maksma.

krt, peaks ka uurima, mul just ratas müügis selle mõttega, et depoost teine ratas võtta. kas käisid ratas neile ka näitamas või pakuti kirjelduse/piltide järgi mingi umbkaudne hind?

Möödunud aastal huvi pärast küsisin Motodepoos vahetusvariandi kohta, siis nad seal sellisest kaubast, et üks ratas sisse osta ja miskit muud asemele müüa, küll huvitatud ei olnud.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

piloot kirjutas:

Möödunud aastal huvi pärast küsisin Motodepoos vahetusvariandi kohta, siis nad seal sellisest kaubast, et üks ratas sisse osta ja miskit muud asemele müüa, küll huvitatud ei olnud.

sain ka sama vastuse :)

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Motoait pole samuti huvitatud.Soovivad arveldada sulas või ülekandega, küsisin, kuna üks ratas seal pakub huvi...

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”