Tsiklite ost/müük/vahetus?
Moderaator: Moded
Tsiklite ost/müük/vahetus?
Kas keegi teab selliseid poode kus tehakse tsiklite vahetust või on ainuvõimalus ikkagi ennda oma turrgu panna ja alles siis ostma minna
Oma kogemusest võin rääkida, et eelmise aasta sügisel käisin motodepoos ühte mootorratast vaatamas, tõsiste soovidega ka seda osta. Siis nad pakkusid, et hetkel niigi madal hooaeg, et vb nad ostavad minu ratta sisse - kui minu ratas on piisavalt heas konditsioonis. Ja ma peaks siis oma uue ratta eest vaid vahe kinni maksma. Kuigi lõpuks ma seda vahetust ikka ei teinud, kuna ise müües saab selle eest iga kell rohkem. Sest see hind oli ikka väike mis nad seal pakkusid.
-
- Tänatud: 5 korda
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
ikepaana kirjutas:Oma kogemusest võin rääkida, et eelmise aasta sügisel käisin motodepoos ühte mootorratast vaatamas, tõsiste soovidega ka seda osta. Siis nad pakkusid, et hetkel niigi madal hooaeg, et vb nad ostavad minu ratta sisse - kui minu ratas on piisavalt heas konditsioonis. Ja ma peaks siis oma uue ratta eest vaid vahe kinni maksma.
krt, peaks ka uurima, mul just ratas müügis selle mõttega, et depoost teine ratas võtta. kas käisid ratas neile ka näitamas või pakuti kirjelduse/piltide järgi mingi umbkaudne hind?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
retro kirjutas:ikepaana kirjutas:Oma kogemusest võin rääkida, et eelmise aasta sügisel käisin motodepoos ühte mootorratast vaatamas, tõsiste soovidega ka seda osta. Siis nad pakkusid, et hetkel niigi madal hooaeg, et vb nad ostavad minu ratta sisse - kui minu ratas on piisavalt heas konditsioonis. Ja ma peaks siis oma uue ratta eest vaid vahe kinni maksma.
krt, peaks ka uurima, mul just ratas müügis selle mõttega, et depoost teine ratas võtta. kas käisid ratas neile ka näitamas või pakuti kirjelduse/piltide järgi mingi umbkaudne hind?
Möödunud aastal huvi pärast küsisin Motodepoos vahetusvariandi kohta, siis nad seal sellisest kaubast, et üks ratas sisse osta ja miskit muud asemele müüa, küll huvitatud ei olnud.
-
- Tsikkel: Kawa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.