krossi teema
mella kirjutas:2stroketaliban kirjutas:ma ei tea ühtegi esiotsa meest kes kisendaks selja taga.suurimad kisakõrid on Afinaali lõpuotsa mehed.vähemalt sel suvel olid.
No mõni kisab peale võistlust ka
Ja esiotsa mees
mella .. mulle tundub hetkel et sul on siin kõige suuremad kompleksid .. saa üle sellest .. see oli eelmine aasta .. las ta jääb nüüd juba
Aga teemasse ka siis juba. Lätlastel on oma "hobiliiga" täiesti olemas. Esialgu tehti ta küll lihtsalt sellepärast et üks mees ei saanud Läti MF-iga hästi läbi. Ja see sari täiesti toimib. Ma küll ei tõmbaks kuskile konkreetset joon et näiteks ma olen rohkem harrastaja kui Triisad või Kovalid. Kõik me käime päeval tööl ja teenime raha muuga kui motorpordiga. Lihtsalt vahe tekib sisse sõiduoskustega. Ja kui vähemate sõiduoskustega mehed tahavad teha oma sarja või võistlust ei saa neid selles keelata. Aga eelkõige olgu tagatud võistlejate ohutus ja meditsiiniline abi. See et võistlus korraldatakse võistlejate "omal vastutusel" ei tohiks tähendada seda et kui kukud siis on korraldajal savi kuidas sa sealt minema saad. Eks EMF-i võistlustel ka ja osaled omal vastutusel.
Lätlaste hobiliiga link ka www.motolama.lv
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.