krossi teema → vat
-
2stroketaliban
Teema algataja - Postitusi: 809
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
vat
to mx77:kui äri siis peaks oma "kliente" hoidma mitte vastupidi.või saan ma millestki valesti aru.keegi ei taha emf i ärritadagi lihtsalt "mõttetud mehed" tahavad omaette metsa võistlema minna ja muud midagi .keegi ei tule ju võistlejaid jõuga ära viima.kes tahab see läheb ja minu meelest oleks see heaks hüppelauaks algajaile kel unistus hiljem end meistrivõistlustel tõestada.ja kui rääkida ärist siis äris on konkurents igapäevane asi.ma olen kindel et kui emf oleks taastanud harrastajate klassi siis poleks ohkimist ja hobimehed ei viitsiks kusagile minna.kuid laiamise ja ära keelamistega siin küll
midagi ei saavuta.samas on ka arusaadav emf i tahe tõsta oma võistluste taset kuid see eeldabki siis madalamate sarjade teket ja kui nad ise pole tahtnud või jõudnud seda teha teeb keegi teine.milleks kaikaid kodaratesse loopida eesti motokross võidaks sellest tublsti kui tegutsetakse austuses üksteise vastu.ja kuna emx on omapoolse avalduse emf ile saatnud siis pole neid milleski süüdistada.loodetavasti langetab emf ka positiivse otsuse ja ei hakka mingit omapoolset kasu seal tagaajama.nii et jääme huviga ootama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.