Spidokatross
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Spidokatross
Tere!
Siuke küsimus, äkki oskate nõu anda, kust oleks võimalik osta mootorattale spidokatrossi. Olen uurinud, paljud kohad ei tegelegi nendega ja mõni koht ei viitsi mulle maili teel esitatud küsimusele vastatagi (mis on nagu väga imelik). Oleks vaja trossi 1994 aasta Yamaha FZR-le.
Re: Spidokatross
timps321 kirjutas:Tere!
Siuke küsimus, äkki oskate nõu anda, kust oleks võimalik osta mootorattale spidokatrossi. Olen uurinud, paljud kohad ei tegelegi nendega ja mõni koht ei viitsi mulle maili teel esitatud küsimusele vastatagi (mis on nagu väga imelik). Oleks vaja trossi 1994 aasta Yamaha FZR-le.
Enda omale olen kohe tellimas Louis'i kataloogist http://www.louis.de/. Aega ju võtab aga praegu on aega ka oodata.
Re: Spidokatross
Soovitaks streetmotot. Sain oma TDMile sealt tellimise peale kenasti trossi ja hind oli ka igati sobilik.
timps321 kirjutas:Tere!
Re
Mul oli tahhoka trossi tarvis vanema hondale ja saadeti igalt poolt pikalt, sh margiesindusest. Aitas see kui ise sai netist varuaosa kood otsitud ja selle järgi suutis ka margiesindus mulle asja toimetada.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
-
Teema algataja
Yamaha keskus Tallinnas
http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... pages&id=4
endal kah FZR ja pole sealt veel siiani ühegi asja kohta eitavat vastust saanud Helista neile ja küsi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.