Spidokatross

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
timps321

Spidokatross

Lugemata postitus Postitas timps321 »

Tere!
Siuke küsimus, äkki oskate nõu anda, kust oleks võimalik osta mootorattale spidokatrossi. Olen uurinud, paljud kohad ei tegelegi nendega ja mõni koht ei viitsi mulle maili teel esitatud küsimusele vastatagi (mis on nagu väga imelik). Oleks vaja trossi 1994 aasta Yamaha FZR-le.
:?:

Leiutaja

Re: Spidokatross

Lugemata postitus Postitas Leiutaja »

timps321 kirjutas:

Tere!
Siuke küsimus, äkki oskate nõu anda, kust oleks võimalik osta mootorattale spidokatrossi. Olen uurinud, paljud kohad ei tegelegi nendega ja mõni koht ei viitsi mulle maili teel esitatud küsimusele vastatagi (mis on nagu väga imelik). Oleks vaja trossi 1994 aasta Yamaha FZR-le.

Enda omale olen kohe tellimas Louis'i kataloogist http://www.louis.de/. Aega ju võtab aga praegu on aega ka oodata.

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Spidokatross

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Soovitaks streetmotot. Sain oma TDMile sealt tellimise peale kenasti trossi ja hind oli ka igati sobilik.

timps321 kirjutas:

Tere!

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Mul oli tahhoka trossi tarvis vanema hondale ja saadeti igalt poolt pikalt, sh margiesindusest. Aitas see kui ise sai netist varuaosa kood otsitud ja selle järgi suutis ka margiesindus mulle asja toimetada.

K1200S

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

Leidsin kloostrimetsa motopoest mingise vene sikkli trossi oma banditile,kõri viskasin minema aga tross ise oli täpselt sama mõõduga,maksis vist 75 eeku.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kui Louis'ist tellida tahad, siis võta ühendust kasutaja VWman'iga, temal sealt tellimine pooleli.

Edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Teema algataja
Tömps

Lugemata postitus Postitas Tömps »

Yamaha keskus Tallinnas :wink:
http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... pages&id=4
endal kah FZR ja pole sealt veel siiani ühegi asja kohta eitavat vastust saanud :D Helista neile ja küsi :wink:

lärm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lärm »

ise liigun iga kahe nädala tagant Hollandist tulles Lübecki Lousist mööda.kui kellegil väga häda käes siis (kallimate)asjade tellimine teretulnud.vanasti vedasin sealt bruermotosse kaupa.ootaks siis koode telefonile 5014885
teenus tasu 10% kataloogi hinnast

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”