Rock kontsertid / kus käidud, kuhu minek!
Moderaator: Moded
Ma rämedalt ootan selliste bändide nagu seda on Disturbed, Sevendust, SOiL, Slipknot jms Eestisse tulemist. Või siis vähemalt kuhugi lähiriikidesse. Ja kindlasti tahaks Metallicat ka uuesti. Kusjuures Metallica, Disturbed'i ja Slipknot'iga on veel mingit lootust, sest neil kõigil peaks 08 aasta alguses uus plaat välja tulema ja ilmselt hakkavad nad kõik seda kõvasti tuuritamise näol promoma. Aga nojah, Metallica raibe on kaks aastat järjest juba siinkandis käinud, niiet vaevalt.
Igatahes
Rock on. Spread the sickness
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
Marilyn Manson on 22. detsembril Eestisse tulemas oma tuuriga Rape of the World.http://www.piletilevi.ee/?lang=est&id=148,1198
Seda peab nüüd küll vaatama minema!!!
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Olen käind pea igal tuntud välisesineja rock-kontserdil, mis Eestis toimunud, aga väga vinge mulje jättis AC/DC (Soomes). Vanadel on ikka sigahea live ja annavad täiega. Ekraanidel jooksevad lugude ajal videod, mis ainult kontserdi jaoks tehtud. Parim oli "Hard as a rock", kus multika video kujutas SEDA ja mida sellega kõike teha saab. Alates tema õigest funktsioonist kuni kindluse uste rammimiseni ja kõik läbi hea huumori prisma
Kui AC/DC taas Soome tulemas, soovitan kindlasti külastada, sest "vanad" müristavad laval kogu raha eest!
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Tänavu täitub mu unistus ja Manson tuleb Eesti maad tallama... Ja mina, kui oma linna patrioot kindlasti lähen Green Christmasile. Või läheks paneks paar õlut Mansoni menedžeriga ja viiks ta esinema Greenile, siis oleks ju mõlemad nähtud kardan et to menedzer joob midagi tärnilisemat kui Eesti õlu. nohh, jahh- jäägu siis Manson edaspidi ka unistuseks (ja romantiliseks õhtumuusikaks kodus, eriti kui last vaja magama panna) vähemalt lapsepõlve musooni U.D.O. näen Rockveres elusalt (kes teab, ehk saab isegi õlut nendega juua
)
Greenil näeme! (mina olen see kellel kiiver peas )
edit: muideks, see aasta on müügil tõsirokkari pilet mis sisaldab majutust ja hommikust suppi !
-
- Tsikkel: CB500, Hornet S, V-Strom
- Kontakt:
Suuremad monstrumid:
1998 - Rolling Stones, Tallinnas, Lauluväljakul
1999 - Metallica, Tallinnas, Lauluväljakul
2000 - Iron Maiden, Tallinnas, Lauluväljakul (Parim, mis näinud olen )
2003 - Bruce Springsteen, Helsinki (Kõva vana, ilma soojendusbändita ajas kõik kargama)
2004 - Rammstein, Tallinn, Saku suurhall (Väga vinge)
2005 - Lenny Kravitz, Tallinn, A le'Coq arena (ei meeldinud)
2007 - Ozzy Osbourne, Tallinn, Saku suurhall (suurhalli saund esiridades sakkis täiega)
Väga kahetsen, et teist korda Metallicale ei läinud, kuna nad esitasid oma parimat albumit
Riga 13 > pikk paus > CB500, V-Strom DL650 K5, Dominator
Suuremad monstrumid:
1998 - Rolling Stones, Tallinnas, Lauluväljakul, meeldis küll.
1999 - Metallica, Tallinnas, Lauluväljakul, meeldis väga
2004 - Rammstein, Tallinn, Saku suurhall meeldis väga
2005 - Lenny Kravitz, Tallinn, A le'Coq arena, ei meeldinud
2006? Metallica, Tallinnas Lauluväljakul teist korda, meeldis väga.
**** Rammstein Saku suurhall teist korda, meeldis väga
2007, Ozzy mõttest loobusin juba eos, kuna arvasingi, et seal putkas saund imeb.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Eesti metalscenet on toetamas käidud roppu moodi läbi aastate kuid viimasel ajal see katki jäänud. Kuulan ise nii raskemetallist kuni 60-te hipi folgini välja ja naudin ehk seda viimast rohkemgi. Suvel sai suurtematest nähtud Ozzyt ja Aerosmithi,mõlemad rokkisid! Ja siis igasuguseid väikesi üritusi. Nüüd on minek cooperile ja Kornile. tahtsin rämedalt minna Joe Cockerile kuid piletid läksid nagu soe sai külmal päeval ja ma olin piisavalt tark, et venitada sellega.
Ootan juba päris kaua , et tuleks selline tegija nagu Finntroll siia poole lompi(uskumatu, aga nad on Soomest ja pole siia kordagi oma jalga tõstnud) ja siis tahaks näha veel Rob Zombiet oma bandega.
Koncad peaksid tsiklisti eluga ikka kaasas käima. Laiv siiski teine teema kui raadiot või plaati kuulata.
Its the real deal!
Oi käidud on palju, ei jõua kõike üles lugedagi.
Paraku paljud iidolid maarjamaad üles ei leiagi, seega saab ka kaugemale vaatama sõidetud.
Väike vihje siit: http://metaltravel.net/main.htm
-
VENNASKOND Tartus 24.11.2007, klubis Illusion
Punk-bänd Vennaskond esitleb Tartus DVD'd
Hiljuti oma 23. sünnipäeva tähistanud furieristlik uusromantiline punkbänd Vennaskond annab eksklusiivse kontserdi 24. novembril klubis Illusion. Kontserdiga esitletakse äsjailmunud DVD'd Millennium.
- aastal Mustamäel asutatud ansamblilt on tänaseks ilmunud 17 albumit ja 4 täispikka muusikafilmi.
Esitletava DVD näol on tegemist 1998. aastal VHSil ilmunud muusikafilmi "Vennaskond. Millennium" kaasajastatud väljaandega.
Filmi rezhissöör on Tõnu Trubetsky, stsenaristid Tõnu Karro ja Sandra Heidov. Filmis löövad kaasa Kaspar Jancis, Al Vainola, Anti Pathique, Alar Aigro, Tamur Marjasoo, Reginleif Trubetsky, Juhan Ulfsak, Jaak Joala jpt.
Trubetsky Pictures'i, Faama Filmi ja Eesti Tõsielufilmi poolt toodetud Millennium on anti-MTV film.
Kontsert annab avalöögi Vennaskonna saladuslooriga kaetud LEE HARVEY OSWALD COME BACK TOUR'ile, mille iseloomu või edasiste kuupäevade kohta on informatsioon bändi poolt salastatud. Siiski on kindel, et eelmisel aastal oma laialiminekust teatanud Eesti üks mõjukamaid rockbände tegutseb jälle.
George Orwell, 1984: "... ja kuigi tema teooriaid lükati ümber, purustati ja naeruvääristati päevast päeva ja tuhat korda päevas, kõnetoolides, teleekraanil, ajalehtedes ja raamatutes, ja demonstreeriti kõigile nende haletsusväärset olemust, ei paistnud tema mõju sugugi kahanevat. Ikka leidus uusi lihtsameelseid, kes ootasid, et ta neid õnge võtaks. Ei möödunud ainsatki päeva, kus Mõttepolitsei poleks paljastanud spioone ja sabotööre, kes tegutsesid tema juhendusel. Ta käsutas tohutut varjuarmeed, konspiraatorite põrandaalust võrku, kelle eesmärgiks oli kukutada Riik. Selle nimeks arvati olevat Vennaskond."
Klubi Illusion avab esitlustuuri avakontserdiks uksed kell 23, esimesel tunnil on publikule sissepääs tasuta. Pileti hind on 75 ja 100 krooni.
DVD Millennium: http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=2907049&size=l
1999 - metallica, väike olin, ei mäleta palju, aga tean, et sealt sai alguse metallica hullus
2005 - Lenny Kravitz - täitsa hea isegi, soojendusbändid saastad
2005 - Alice Cooper (haapsalu) - RAJU!!!!
2006 - metallica (tallinn) elu parim kontsert!
2006 - Singer vinger ja Ultima thule (tartu) - hea, kui mitte öelda väga hea!
2007 - Ultima thule 20 aastat (tartu) - elu paremuselt teine kontsert!!!!
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Kuna rock ja tsiklid käivad ikka käsikäes... Kas keegi vokaal-instrumentaal ansamblit Cannibal Corpse ei käinudki vaatamas? Oleksite oma kuulmekanalitest ämblikud välja saanud:lol: Ja neile kes isegi ei tea millest ma räägin, väike tutvustus: Ma ei ole küll päris kindel kas need on need samad vennad kes siin käisid
-
Teema algataja - Postitusi: 842
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
scryth kirjutas:Loodetavasti on sound parem kui eelmine kord. Aga noh, ega ta enam s*tem ikka olla ei saa
Kas mulle ainult tundus nii aga minuarust oli WASP-i sound täitsa p...s, lavaees oli ainult müra, tiba kaugemal sai natuke aru kah. Mina olen üks suur pettumus, nii jäigi selle aasta parimaks ürituseks SAXON.
-
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.