Kestvussõit (1 h) mootorratastel ja ATV-del Luhamaa, Võrumaa
hannes kirjutas:Äkki Sa peaksid vahelduseks oma mustade klaasidega prillid roosade või roheliste klaasidega prillide vastu vahetama et maailma vähe helgemates toonides näha? Ei saa ju alati kõige ning kõigiga võidelda ja võistelda.
Ma ei saa aru, miks jõhvikatel pidevalt minu "kõigiga võidelda ja võistelda" jalus on? Pidevalt on sel teemal inisemist. Keegi ei keela ju teistel paremini sõita minusugusest asjaarmastajast (heal juhul kord nädalas võtan tsikli välja)
Kui ei meeldi, kirjutage oma reeglitesse teinekord sisse - Mella ei või võistelda. Siis hakkab keegi teine teil hambus olema.
Mis puutub luhamaa kestvussõitu, siis idee on väga hea ja aru on saada, et tahetakse asjaarmastajatele korraldada. JA on üritatud teha ka piirang, et asjaarmastajad saaks sõita (seda ka organiseerija kinnitas). Aga viis, kuidas piirang tehakse, on ajuvaba ning ei täida eesmärki.
Või mismoodi kõrgem osalustasu vähendab "ei pea häbenema oma kandilisi sõiduvõtteid ja hoidma raja veerde, et proffidele mitte ette jääda"?
Kui on hea rada, tulevad tegijad niikuinii ja 2km raja peal jõutakse tunni jooksul oi-kui-palju "jalgu jääda".
Ma ei tea, kas Turbatund oli planeeritud asjaarmastajatele või proffidele, kuid kohati jäi mulje, nagu aeglasemad mehed peakski kraavis sõitma ning "profid" ei suuda leida ohutut möödumisvõimalust. Eriti käis see mitte niiväga kiirete ATV-de kohta. Sellegipoolest oli mõnus sõit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.