Bikeri foorumist...ettepanekud...

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Võib-olla peaks loobuma maailmaparandamise kaunist kunstist. Nagunii see kes tahab sügavalt ja siiralt (mis iganes põhjustel) tonnist biket, ostab selle ka vaatamata keeldudele ja soovitustele. Ja võimalik et saab ka otsa. Seegi on osa evolutsioonist. Kas võiks siia tuua võrdluse võitluse tuuleveskitega.
Teisalt, kui Kommionu on kasvõi ühe inimese ümber veenda suutnud ning tal on see tonnine ostmata jäänud, siis seegi on võit. Ja päris suur.
Mis seal ikka - oli omalgi suur himu tonnise järgi. Aga mõistus sai võitu soovist. Ning nüüd on pikemat aega 850 kuubine ja igati rahul sellega. Ja arvan et pikaks ajaks. Selle külje poole pealt suured tänud sõpradele, kes soovitasid ka esimeseks rattaks midagi rahulikumat 8)
Kokkuvõtlikult - ei midagi informatiivset mu postituses aga sain hingelt
ära öeldud asja mis enda meelest oli ütlemist väärt.
Maailm ei ole must ja valge ning ideaalne kaugeltki mitte. Ning peale 600 ja 1000 on veel muidki numbreid - ehk on mõtekas ka neid algajatele tutvustada :idea:

Kommionu kirjutas:
nostrak kirjutas:

Tead kommionu, pidasin sind mehelikumaks, aga ehk oskad veel oma "lapsikuid vaimukusi" siia reastada, minu elukvaliteet sellest ei muutu.

Mehelikumaks??? :shock: MIND?? :evil: allasurutud omasooiha või mis?!?

Rahu... Tagasi teemasse... "lapsikud vaimukused" kas see pea ümbermõõdu teema erutas sind? Nohh ei osanud vähem asjakohasemat paralleelvõrdlust kahjuks tuua... Huvitav miks sa oma võrdluses motikat rolleriga või zkolnikuga ei võrelnud?? alalhoiuinstinkt, et võrdlus alavääristab rattureid liigselt ja bikerist adios???

Ja mis lahe vahemärkus "minu elukvaliteet sellest ei muutu"... Aga ma pole sellele iialgi pretendeerind, et sinu elukvaliteeti parandada... Ilmselgelt on vähem muresid, kui kasvõi üks ALGAJA wannabe oma "esimeseks rattas tonnine" ostuhuvist loobub... Eelnevad aastad ja kogemused ju näitavad, et just sellised tegelased loovad politsei/kaasliiklejate silmis "tüüpilise mootorratturi stereotüübi", vastavalt millele siis kõik ratturid malakat saavad...

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”