e-bay
Kommionu kirjutas:Bueller kirjutas:Millest me räägime? Jutt käib väikesest ja kergest bike plastikust.
Nii.. Mis vahet seal on kas räägitakse corvette(kunni) roolist, tagasillast või esitulelambist... Palju nad sulle neid USA-st Eestisse saatnud on??? Ei saada ja kõik!!! Sama asi kehtib ka Saksamaa kohta (oluliselt vähem küll)... Nohh või proovi UK-s miskit Eestisse saata??? Jõudu ja edu!!!
Kommionu. Vahe ongi just selles et rool ja esitulelamp on väiksed asjad, neid on lihtne ja odav saata savi mis maailma otsa aga tagasild on nii suur ja raske et iga loll peaks ka aru saama et seda postiga ei saadeta üle lombi kuna sellise asja transa läheb üle mõistuse kalliks pole mõtet enda ja müüja aega raisata kuna aeg on ka raha. Suurte asjade transaks on olemas rekka/rongi ja konteineri transport ja kui väga vaja kappad ise või saadad kellegi oma asjadele järele. Olen ostnud igast maailma otsast kus vähegi ebay müüja asub ja alati on kõik toiminud. Ükski müüja pole peale asja ära ostmist öelnud et nad ei saada minule - kus iganes mul ka posti aadress ei asunud. (Usas/Eestis/Austrias/Dubais). Igale asjale on alati olemas lahendus. Alati on rahakott see mis piirid seab. Ma ei saada kunagi ennem ostu müüjale maili (saatsin võibolla esimesed 50-100 korda millest mitte mingit kasu polnud). Isegi müüjad kes on pannud peale oma artiklile piirangu et ainult riigi sisese kontoga saad osta on saatnud alati välja oma riigist. Ma ei vaidleks sinuga kui ma oleks ebayst ainult 5 korda ostnud. Minul on pea 10 kontot korraga kasutusel millest osad on ka erinevatel põhjustel juba lukus kuna ma poole väsinud eksperimenteerimast ja katsetamast igasugu variante ebays. Kõik mis mul vaja on olnud olen ma alati ka ebayst ostnud ühel või teisel viisil.
Ebays pole mitte midagi keerulist ja võimatut kõik on ime lihtne vahest on parem öelda et ei saa või taha
Kui sa kukud kohe nutma transa hinna üle ja kiunud et oi kui kaua tuleb siis ei viitsi loomulikult ükski müüja sinuga tegelda. Kui kohtled müüjat kui Kunni siis pole probleemi.
Fredy.
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.