Eesti detailkaart Garminile

Kasutaja avatar

Teema algataja
Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martino »

Primo kirjutas:

Ma miskipärast usun, et tegid õige valiku.Ei ole ma veel siiani näinud mitte ühtegi arusaadavalt tõlgitud tarkvara - olgu see siis inglise keelest tõlgitud eest, vene või suahiili keelde :idea: .Telefonid ja windoosad ning ilmselt kuuluvad gepsud ka sinna hulka.

Tunnistan, et olen natuke tarkvara tõlkimisega kokku puutunud ning tean, et tihtipeale ei ole asi mitte tõlgis, vaid tõlke tellijas. Suurfirmad on oma tõlketerminite andmebaasi küljes väga kinni ning peavad järjekindlust terminites sageli suuremaks väärtuseks kui sisuliselt täpset tõlget. Kui 'attach' on maakeelses Windowsis 'manusta' siis on see ikka jabur küll. Sel ajal kui mina üht tarkvaratükki tõlkisin, oli asi nii, et ameeriklaste omanduses olevat taanlaste tehtud tarkvara tõlget tegi leedukate tellimusel läti firma Tallinna kontor, kes tegelikult ostis tõlke tooriku minu käest ning seda siis ise täiendas. Mõni ime siis et see just selline on nagu on.
Aga lähme nüüd teema juurde tagasi. Tundub, et paras aeg on taas pisut heategevusega tegeleda. Kuna Zumo 500/550 tõlge osutus väga koledaks ja ka puudulikuks, siis võtsin kätte ja mudisin seda suupärasemaks. Asi osutus lihtsaks, sest Zumodel ning veel mõnedel uuematel Garmini mudelitel on eraldi tõlkefailid. Eestikeelse faili nimi on eesti.gtt ning see allub kenasti redigeerimisele :). Mingi vanema variandi sellest failist saatsin millaski ka Jakarile.
Kui keegi mulle nüüd ütleks, kas ja kuidas phpbb postituste külge faile saaks riputada, siis ma paneks selle siia rahvale pruukimiseks. Kui ei ütle, siis ma sokutan selle homme kusagile EOMAPi avalikku veebikataloogi :P

• M -

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”