Video

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Sakunne

Lugemata postitus Postitas Sakunne »

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Juhhuuuuu....kuhu edasi? varsti tuleb tutti ka näppida? (crash)

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

zava

Lugemata postitus Postitas zava »

Loff kirjutas:

:D kas sul oleks midagi selle vastu ??? :lol:

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

zava kirjutas:
Loff kirjutas:

:D kas sul oleks midagi selle vastu ??? :lol:

Kahe käega poolt.... :twisted:

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kaska »

161 bläkut reas :shock:

teeme Eestis järgi?

:wack: :bsmile:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

kaska kirjutas:

161 bläkut reas :shock:

teeme Eestis järgi?

:wack: :bsmile:

Oi kui äge oleks seal domino efekti katsetada :mrgreen:

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

mis toimub silindris?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

see pisike "põõsas" ei tee heale puupeale midagi

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Kui ei oska, ära proovi kah-

piloot

Jaan Tatikas...USA versioon :twisted:

Viimati muutis piloot, 29 Jaan 2008, 09:54, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

izh junker xD

Kasutaja avatar

heimland
Tsikkel: cbr600rr
Tänanud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas heimland »

Kasutaja avatar

Madox
Tsikkel: S1000RR
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Madox »

Ei tea kas need videod on juba üleval olnud, aga ei viitsinud nagu üle vaadata :)

Üks enesetapja video, teeb Ghost Riderile ka silmad ette :D kahtlustan, et kindlasti t-särgi, lühikestepükste ja plätadega vend ka :D

Ja politsei saatel long wheele :)

Erko

Lugemata postitus Postitas Erko »

jawazaki kirjutas:

Ei tea kas need videod on juba üleval olnud, aga ei viitsinud nagu üle vaadata :)

Üks enesetapja video, teeb Ghost Riderile ka silmad ette :D kahtlustan, et kindlasti t-särgi, lühikestepükste ja plätadega vend ka :D

Selliste kõvatajate pärast mootorratturite maine suurema osa autojuhtide seas nii "HEA" ongi! :evil:

Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Erko kirjutas:
jawazaki kirjutas:

Selliste kõvatajate pärast mootorratturite maine suurema osa autojuhtide seas nii "HEA" ongi! :evil:

Nooh,Jumala hästi sõidab ju...Sind kotib mida auto juht sinust arvab?

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Tegelikult kotib küll. Ise ka sageli autojuht ja mul savi, millega liikleb see, kelle pärast ma asjatult pidurdama või põikama pean. Kord sõitsin autoga ja vasakust peeglist nägin tsiklisti. Kuna oli topeltpidev, tõmbasin paremale, et ta mööda saaks. No ja mis te arvate, mis asi minust lisaks vasakult minejale PAREMALT mööda lendas? Veidi rohkem ja see loll olnuks hunnikus. Ma TÕESTI ei tunne selliste meeste suhtes tsiklistisolidaarsust ja ma ei pea kogu aeg passima mõnd sellist hullu.
Kõik rikuvad ja ma ei ole moralist - ise rikun kah. Aga reegel on üks - minu lõbu ei pea kinni maksma teised.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

piloot

Tsikkelröövel kirjutas:

Kord sõitsin autoga ja vasakust peeglist nägin tsiklisti. Kuna oli topeltpidev, tõmbasin paremale, et ta mööda saaks. No ja mis te arvate, mis asi minust lisaks vasakult minejale PAREMALT mööda lendas? .

Korke??? :twisted:

Pilt
citius,altius,coitus!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

See video mida näitasite on vist triljon korda siit foorumist juba läbi käinud (togi)

Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Tsikkelröövel kirjutas:

Tegelikult kotib küll. Ise ka sageli autojuht ja mul savi, millega liikleb see, kelle pärast ma asjatult pidurdama või põikama pean. Kord sõitsin autoga ja vasakust peeglist nägin tsiklisti. Kuna oli topeltpidev, tõmbasin paremale, et ta mööda saaks. No ja mis te arvate, mis asi minust lisaks vasakult minejale PAREMALT mööda lendas? Veidi rohkem ja see loll olnuks hunnikus. Ma TÕESTI ei tunne selliste meeste suhtes tsiklistisolidaarsust ja ma ei pea kogu aeg passima mõnd sellist hullu.
Kõik rikuvad ja ma ei ole moralist - ise rikun kah. Aga reegel on üks - minu lõbu ei pea kinni maksma teised.

No offence aga ise kaherattalise seljas olles eelistan kui autojuht ei tee midagi peale minu märkamise. Sõida nagu sa niisamutigi sõidaksid, sest siis on kõik enamvähem etteaimatav. Niimoodi "heategu" tehes ei pruugi asjad alati hästi lõppeda nagu sa juba mainisid.

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas sarikas »

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12
Kasutaja avatar

elbid_
Tsikkel: Ducati Monster 696

Lugemata postitus Postitas elbid_ »

One of the Coolest choppers in the world!

Some kind of Monster.
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

Selles videos minutil 1.41 sõidab mingi mootorrattur eesti lipuga, see oli siis Eestimaa vabastamise aegu. Väga äge oleks teada kes see julge ja uhke tegelane oli.

Kui kellelgi on võimalust siis soovitan kindlapeale selline film(mille treiler see video on) nagu ´´The Singing Revolution´´ ka ära vaadata. Minule kui gümnasistile oli see film ülimalt hariv ja mega huvitav ja kindlasti nendele kes tollal ajal elasid on see väga Eesti vabaduse ´´saabumise´´ meenutav film.

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Artemide kirjutas:

Selles videos minutil 1.41 sõidab mingi mootorrattur eesti lipuga, see oli siis Eestimaa vabastamise aegu. Väga äge oleks teada kes see julge ja uhke tegelane oli.

Et kes siis monteeris selle sinna oluliselt hiljem koostatud filmilõiku??? Seda tõesti ei tea....

Ise sain motoload 28.10.1989 (autoload 02.02.1991) mis oli sulaselge veneaja lõpp... Selliseid rattaid nagu eelpool filmis Eestis liiklemas ei olnud... (olid küll 500ccm Jawad, kuid need vaid erandjuhtudeks)
Kuna olin 90.a aktiivne motoparseldaja, (mul oli siis hetkel 16 isikliku tsiklit), siis tean mis oli ja toimus... sellist lipulehvitamistralli mäletamist mööda küll ei toimunud... Arvaks, et see oli LAVASTUS!!!!

Sõida... ja ära MÖLISE!!!

merilo1

Lugemata postitus Postitas merilo1 »

Nagu lõigus näha, siis need osad värvilised laulupeo klipid on filmitud tänapäeval, seepärast arvan, et see tsikkel on samuti umbes sellel ajal üles filmitud ning kasutades erinevaid filtreid on saadud klipile vana filmi ilme.

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

klipis olev tsikkel võib vabalt olla ise gondlitesse mähitud Jawa või IZ olla. summuti paistab küll seda moodi. neid gondeltatud sotsmaade tsikleid vuras sel ajal kõvasti ringi :idea:

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

1989 aastal Toila kooliga Eestis ekskursioonil Paunküla kandis järve ääres telkides tulid meie juurde paar jawat mõned iž´id ja korviga dnepr või M midagi sellist hästi marki ei mäleta aga neil lehvisid sinimustvalged lipud ja siis oli meil õpetaja kohe aktiivne kommunist keelas läheneda neile.(saan temast ka aru sõltus ju tema karjäär sellest mis edasi saab)Tiirutasid ja hüüdsid lööklauseid ja lahkusid.Ise hakkasin peale seda hoogsalt eesti asja ajama olles ise veel puberteet ja tekkitasin palju jama.....Üks neist oli garbiidi pudeli viskamine piirivalvurite autosse.Pahandust kui palju aga kätte ei saadud.Sai siis kuidagi sinimust valge õmmelda lasta ja jaanipäeval vist 1990 aastal sellega lehvitatud ja piirkonnavolinik(ORU kandis idavirumaal) tuli oma miilitsa korviga meid korrale kutsuma.Korv sai küllili keeratud millele järgnes kiirelt mõne hetkega ka miilitsa moskvits.Selleks hetkeks oli koguneneud poole aleviku jagu turskeid viina uimas eestlasi ja asusid kõigutama seda moskvitsi samal ajal lehvis ka meie käte vahel sinimustvalge.Peale möllu läksid kõik koju ja elu läks oma rada edasi.Sai tehtud veel palju vigureid aga seejutt siin on selleks,et öelda sinimustvalge lehvis ka 1989 aastal.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Gondeldatud sotsmaade tsiklid...? Oman tsiklilube 1983. aastast ja 1991 kuulus veel minu aktiivsesse Jawa-ajastusse. Ja vot ei mäleta, et gondeldatud tsikleid oleks kõvasti ringi vuranud. Lääne tsikleid nägi siis üldiselt vaid kusagil Kalevi Suuursõidul, tänaval ei trehvand kordagi. Ja Jawasid "raviti" põhiliselt sel teel, et tõsteti tagumik kõrgemaks ja kui, siis ehitati käepärastest materjalidest pisike mask ümber esitule. Ei olnud ka see massiline. Vene tsikleid eriliselt tuunituna ei mäleta üldse.
Kokkuvõttes, ma pole Kilulinna mees, võib-olla MÕNI edevam masin siin oli, aga mina ei näinud küll kordagi gondeldatud masinat. Ja toona ma sõitsin ikka palju.
Sotsmaadega on ka nii, et olid vene masinad ja olid Jawad. Pannoniad kadusid müügist juba 70-tel. Muude sotsmaade masinaid siin ikka ei olnud küll. Neile poleks ka juppe saanud. See viimane oli ka Jawa puhul kuradi valus teema. 80-te lõpp, 90-te algus oli ka õige mitmeaastane auk, kus kusagilt ei saanud rehve 16-tollisele veljele. Oi, millega sai sõidetud...

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Mäletan,et neid jawa gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] müüdi motokrossidel-lätlased olid vist põhi tegijad.Tean ühte jawat 90 algusest mis oli ehitud esitule kondliga [Motobot: õige on "gondliga"] ees kandiline tuli (mis pandi pihta kuskilt veokilt või raf bussilt) siis mootori tuulutuseks kondel [Motobot: õige on "gondel"] ja plstik kaitsmed siduri ja piduri heeblite juures.Kaeti ka rattad,kodarad vineeri või papiga mis tugeva külgtuulega sõitmise ebamugavaks tegi.See oli nagu kogu gondli [Motobot: õige on "gondli"] ring.Aga muutis välimust siiski ja olid naiste silmis :wink: vot nii.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”