Yamaha YZF-R1 2007 vs Honda CBR1000RR 2007

Kasutaja avatar

Teema algataja
CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

Mehed, kes on kõvad tegijad rajal jagavad arvamust, et kes tonnisega rajale ei lähe on teinud mõttetu ostu. Ütleme et te väites on tõetera sees

Siit siis küsimus, kõik kes te omate 1000 bike-i olete esmalt sõitnud 600ga ja selle potentsiaali täielikult ära kasutanud?

Väitel et tonnise peal on mingist kasvust alates oluliselt mugavam istuda ja sõita, ei ole mingit alust? Või siis et seda ei tuleks arvesse võtta ratta ostul?

To Ain, sa oma arvamuse avaldasid mulle juba siis kui ma Marko ratta ära ostsin, et sinu meelsust ma juba tean:)

Ütleme nii et ma ostan tonnise juba ainuüksi selle pärast et mul on see võimalus ja ei näe olulist põhjust milleks osta midagi ratsionaalsemat, seda enam et suuremalt väiksemale rattale minna ei ole eriti ahvatlev.

Küsimusi oli nende kahe ratta võrdlusest tehnilise poole pealt ja kasutajate kogemuste põhjal, välimuse põhjal suudab iga inimene otsustada ja olen oma otsuse ka selles osas teinud, küsimus kui ma peaks soovima tulevikus midagi enamat kui välimus siis mängivad need omadused rolli ja plaanitab kulutus ei ole sugugi väikene ja leian et tuleb kõiki nüansse läbi kaaluda

Minugi poolest võib selle teema lukku panna ja seda diskussiooni vajadusel kuskil mujal jätkata, ratta võrdlusi ikkagi kõige mõttekam võimalikult palju erinevaid netist otsida ja lugeda.

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”