Eesti detailkaart Garminile → Re: litsentsid (oli:Kuidas saada Regio kaart MapSource'i)
Re: litsentsid (oli:Kuidas saada Regio kaart MapSource'i)
Martino kirjutas:Üks võimalik suhtumine on see et kui ma olen juba kord selle LUKUSTAMATA kaardi oma GPSiga kaasa saanud, siis võin ma selle külge kirjutada igatsugu asju, kuniks ma aktsepteerin kaardiandmete omaniku õigust andmetele ning neid andmeid kuhugi vasakule ei nihverda ning neid või toodet või tuletatud toodet enese omandiks ei kuuluta.
Mu Regio 4.1 kaart on ka Jakarist pärit aga tundub olema lukustatud mingil viisil, sest MapSource'i üle kantuna nõudis viimane võtit, mida ma Jakarist ostes küll ei saanud. Samas ega selle kaardiga mingit lepingut ega mingeid tingimusi kaasa ei tulnud.
Martino kirjutas:Kõike mida inimene on teinud, saab teine inimene lahti harutada. Kas seda aga tegema peab ja kas see tegemine ikka mõistlik tegu on, on juba hoopis iseasi ning lastetoa küsimus.
Eks ta nii ole ju kogu tarkvara ja muu digitaalse kraamiga nagu muusika ja filmid. Eks mingi piraatlus hakkab olema kindlasti, olenemata kauba hinnast. Isegi kui te müüks kaarti 50 krooniga on inimesi, kes eelistavad mitte maksta. Aga sellest ei tohiks lasta ennast liigselt häirida.
Panin üles Regio 4.1 ja siis selle uue EOMAP-i kaardi võrdlevad ekraanipildid MapSource'ist. Siit saab aimu nende erinevustest:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.