Venemaale tsikliga

Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

kris. kirjutas:

Kui millegagi võrrelda siis näiteks Pariisi kesklinnas valitseb minuarvates palju suurem kaos kui Piiteris :lol: .

Veits küll erinevad kaosed:) aga tore on olnud mõlemas linna tsikliga viibida. Mõlema linnaga üks sama asi mul.. sealt liiga kiirelt läbi sõitnud. Pariisist kaks korda, sellest on kahju., oleks vaja rohkem aega olnud mõlema jaoks.. ehk siis hilhem millalgi.

Üldiselt suurte linnade fänn väga ei ole, kuigi ikka päris palju tuleb sinna sattuda ja siis kiirelt kohaneda.
Aga Venemaale suht alati valmis minema.
Kolm korda käinud erinevaid suundi ja hetkel on küll juba kange tahtmine uuesti minna. Venemaa suunaga ongi nii, et selleks peab veidi soont ja tahtmist olema.. jah on palju muid suundi ja muretum jnejne, aga see mis seal..see on nii omaette maailm, et seda pole mõtet võrrelda. Kui tahad leida põhjust kurtmiseks, leiad seda küllaga, aga sinna minekuks tuleb endaga veidi kokkuleppele jõuda ja arvestada kuhu minek. Mulle meeldivad erinevad kogemused ja olukorrad ja lisaks on seal siiski see omaetee see sürr ja nauding miks jälle sinna kipun (kehtib ka Ukraina jt kohta).

Aga kolme pävase Piteri tripiga on nii, et peale seda võib tunduda, et bussiga oleks lihtsam olnud. Siis kui jutt on linna vaatamisest. Tekitate enda lihtsalt lsa muret tsiklite hoidmise ja varustuse tassimisega, kui lähete nt muusumitesse vms. Või milleks muuks siiis sinna minnagi. Liikslus on päris huvitav ja kui tundub, et Tallinna liiklus on karm ja hirmus, soovitan veits järgi mõelda või lihtsalt harjuatda külma närvi. Siiski midagi võimatut ei ole ja ainult seepäart midagi ei peaks katki jätma, aga hoiatus on omal kohal, ma arvan.
Lisaks on sealne tänavate süsteem kohati selline, et annab seigelda. Parklad pole probleem ja kui keel suus ja ise norm tegelane ja oskad olukordadega hakkama saada, pole sul mingit probleemi. Lisaks tasub sul ka arvestada, et selle ajaga näed Piterit vaid väiest osa.. seega kodutöö on oluline.

Kogu see suund on teema, mida võiks peatükkide kaupa arutada.. ja juttu jätkuks. Aga siiski on huvitavamad seiklused ja kohtumised mul just sealt suundadelt... niiet jõudu ja edu!

Kk

KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”