krossi teema

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

saqu kirjutas:

See emx.ee asi on minuarust ok, kui käima saab. On harrastajatel ka mingi võimalus natuke võistelda, ei tahaks ju oma koperdamisega mõne tipu sõitu ametlikel võistlustel ärarikkuda.

2stroketaliban kirjutas:

ka EMX i idee on väga tervitatav sest on ju palju sõitjaid kes peale hobiklassi ja B-klassi ära kaotamist EMF i korraldatavatele võistlustele oma jalga ei tõsta kui siis ainult pealtvaatajana

No vot mina ei saa aru miks inimesed hakkasid nö. pirtsutama peale seda kui termin "hobiklass" ära kaotati. Hobiklassi tasemel ju sõidetakse edasi ning nimetatakse seda B- grupiks vastavas masinaklassis. Hobiklassi kaotamine oli minu arust igati mõistlik otsus, kuna sõitjad arenevad ning paratamatult tekib mingi hetk küsimus kus on piir hobi- ja tavaklassi vahel. Praeguses süsteemis, kus kõik on ühes arvestuses, on arenemine palju sujuvam.

Ma leian et Saqu arusaam võistlustest on samuti vale. Selline põdemine, et rikud kellegi sõidu ära rikub kokkuvõttes ainult sinu enda sõidu ära. Kui mees on nii kiire, et suudab sulle ringiga teha siis järelikult pole talle probleemiks ka sinust mööda saada.

Mis puutub taktide põhjal jaotamisse, siis mina ei näe selleks mingit vajadust.

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”