navigatsiooniseade

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Mul on njuubi-küsimus: milles peitub spetsiaalse tsiklinavi (nt Zumo) eelis autonavi (nt Nuvi) ees, hinnavahe on ju meeletu?

Veekindlus -> OK. Aga seni olen paberist reisikaarte hoidnud ja lugenud läbi paagikoti kilede ja pole häda midagist olnud. Ja leiab vajadusel ka mobiili/PDA koti ümber, kui on vaja. Kas see võrdlus kehtib?

Vibrakindlus -> OK. Aga Kui tõsine see probleem päriselus on?

Kinnastega puutetundliku ekraani kasutamine -> Kas keegi on proovinud kinnastega kasutada tavalise autonavi ekraani? Kas vahe on oluline?

Häälkäsklused läbi bluutuufi jms -> pole oluline, kuna kasutaks intercom’i

Telefoni vastuvõtmine, piltide vaatamine jms –> pole olulised mu arvates.

Oskab ehk keegi mu väiteid täiendada või ümber lükata?

Küsiks veel ühe asja üle, mis on seni segaseks jäänud. Olen küll proovinud seda natuke uurida veebist, kuid vastavate väljamaakeelsete oskusterminite nappus ei ole lasknud mul sellest üheselt aru saada. Kas nt Garmini navigaatorisse annab lisaks konkreetsele aadressile sisesta hoopis mingit suvalist koordinaati, kuhu tahan kohale jõuda ja masin suunab mind sellesse kohta? Või siis laen veebist aparaadi sisse kellegi loodud track’i või map’i ja saangi mööda seda navigeerida?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”