Dainese pükste kitsamaks tegemine

Kasutaja avatar

airbrusha
Kontakt:

Re: Dainese pükste kitsamaks tegemine

Lugemata postitus Postitas airbrusha »

rico kirjutas:

Tere

Nimelt mure selline,et oman Dainese K 2-osalist nahk kombet nr 52.Olles aastaga kaalust kaotanud 7-8kg on jäänud püksid vöökohast väga laiaks.
Äkki oskab keegi öelda,kas on võimalik pükse vöökohast kitsamaks teha või tuleb ikkagi uus kombe osta :?:

siinkohal vastaksin nüüd muidugi ka rätsepa eest .. pelgulinnas nimelt ma umbes sama murega ühe sellise seltsimehe juures ka käisin ....Ja ta ütles mulle ,et kuna enamus kombed on tehtud sisemise voodriga ( pahupidi õmmeldes ning seejärel väljaspoolt juppidest kokku õmmeldes neid tööstuslikult ju tehakse )siis ega seda ikka ei muuda kül (jutt käis just kitsamaks tegemisest ) loogika oli siis selles ,et on nad lõpeks enamikus ikkagi tehtud arvestades inimese anatoomiat ja pikkust ... -muuta saab aga see võib tekitada selle ,et kombe muutub ebamugavaks -hakkab soonima jne jne ... ja ei ole just hea kui võistlus-kombe seljas ebamugav on ja õieti ei istu sest see väsitab rämedalt ... sama reegel ju kehtib ka kaheosaliste kombede kohta

Ma ei taha siinkohal sugugi mitte seda ütelda ,et osta endale uus kombe mis ka hästi selga istub -ning mis kah samas ju tegelikult õige on (iga keha on erinev ja ega seda õiget ei leia enne kui pole enamust selga proovinud)...

pigem tahan ütelda seda ,et võid seda rätsepmeistri juurde viies lihtsalt pettunult koju tagasi saadetud saada ...
Annan sulle ka ühe Heina uulitsal toimetava spetsialisti numbri kelle juurde minekut ma omadest kogemustest tingitult soojalt soovitan- 5021831

Kõik tsikli ,auto ja kiivri maalingutest ja kleebistest...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”