Dainese pükste kitsamaks tegemine
Moderaator: Moded
Dainese pükste kitsamaks tegemine
Tere
Nimelt mure selline,et oman Dainese K 2-osalist nahk kombet nr 52.Olles aastaga kaalust kaotanud 7-8kg on jäänud püksid vöökohast väga laiaks.
Äkki oskab keegi öelda,kas on võimalik pükse vöökohast kitsamaks teha või tuleb ikkagi uus kombe osta
Z1000 2014a-GSXR750-MT07 2018- Z900 2020a
Re: Dainese pükste kitsamaks tegemine
rico kirjutas:Olles aastaga kaalust kaotanud 7-8kg on jäänud püksid vöökohast väga laiaks.
Äkki oskab keegi öelda,kas on võimalik pükse vöökohast kitsamaks teha või tuleb ikkagi uus kombe osta
Uuri kasutajalt ZEEK.... ta selline motorätsepptädi....
rico kirjutas:Tere
Nimelt mure selline,et oman Dainese K 2-osalist nahk kombet nr 52.Olles aastaga kaalust kaotanud 7-8kg on jäänud püksid vöökohast väga laiaks.
eks elu käib kõigil mööda kõverike, see 7-8 kg võib tagasi tulla momendist ja mis siis teed, kui püksid maha lõigatud!
Mõtle vennas ennem, kui kääridega vehkima hakkad...
elu võib taas paremaks minna..
rico kirjutas:Tere
siinkohal vastaksin nüüd muidugi ka rätsepa eest .. pelgulinnas nimelt ma umbes sama murega ühe sellise seltsimehe juures ka käisin ....Ja ta ütles mulle ,et kuna enamus kombed on tehtud sisemise voodriga ( pahupidi õmmeldes ning seejärel väljaspoolt juppidest kokku õmmeldes neid tööstuslikult ju tehakse )siis ega seda ikka ei muuda kül (jutt käis just kitsamaks tegemisest ) loogika oli siis selles ,et on nad lõpeks enamikus ikkagi tehtud arvestades inimese anatoomiat ja pikkust ... -muuta saab aga see võib tekitada selle ,et kombe muutub ebamugavaks -hakkab soonima jne jne ... ja ei ole just hea kui võistlus-kombe seljas ebamugav on ja õieti ei istu sest see väsitab rämedalt ... sama reegel ju kehtib ka kaheosaliste kombede kohta
Ma ei taha siinkohal sugugi mitte seda ütelda ,et osta endale uus kombe mis ka hästi selga istub -ning mis kah samas ju tegelikult õige on (iga keha on erinev ja ega seda õiget ei leia enne kui pole enamust selga proovinud)...
pigem tahan ütelda seda ,et võid seda rätsepmeistri juurde viies lihtsalt pettunult koju tagasi saadetud saada ...
Annan sulle ka ühe Heina uulitsal toimetava spetsialisti numbri kelle juurde minekut ma omadest kogemustest tingitult soojalt soovitan- 5021831
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Tänud kõigile vastajatele.
Endale tundus ka,et see kitsamaks tegemine nr52-st kas 50 võ 48-ks suht keeruline on.Pükste ülaosas on ühenduslukk ja seejärel veniv kummiosa,millele järgneb mitmetest nahatükkidest koosnev tagumiku osa.Olen käinud proovimas ka mõnda uut kaheosalist kombet,aga ikka on püksid vöökohast laiad.
Eraldi tagi 52 ja pükse 50 ei saa vist igast motopoest osta.
Ok tänud veelkord kõigile vastajatele,aga mina uurin veel mõlemat varjanti.
Z1000 2014a-GSXR750-MT07 2018- Z900 2020a
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
--DogFood-- kirjutas:Väga lihtne võimalus on traksid, niikuinii kunagi vb tuleb see 7kilo tagasi
Jap nii võib juhtuda, eelmine aasta kevadel oli sama jama, sai kohe kõvasti alla võetud rohkem kui 7 kg ja püksid jäid kohe rõvedalt suureks, sügisel selle eest oli taas vöökoht pingul nii et õigesti tegin et ei hakanud uusi ostma vms. muidu vedeleksid kapis, kui jäid suureks kasuta trakse ja tehtud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.