Sinu tee bikeriks...

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Algus on vist enamasti kõigil üks. Punn-võrr, mõned mopid ja siis juba suuremad rattad. Ega siin siis 10-12 aastat tagasi mingeid eriti uhkeid rattaid polnud aga Jawa-d ja IZ-id olid ikka. Proovimiste käigus jäi ikka mõnesse kurvi natuke nahka maha aga õnneks midagi sellist ei juhtunud mis oleks teemast eemale peletanud. Aastad möödusid ja isu kasvas.
Tekkis soov Jõgevatreffil ära käia. Kuna tollel hetkel raha eriti ei olnud aga tagaistmel ka nagu natuke narr minna siis sai ühe külamehe räästa alt üks vana 71 aasta Jawa 350 välja rebitud. No maksis mis ta maksis ja ega tast suurt järgi ka polnud aga selle eest paberitega. Esimene suurem summa tuli ära anda Viljandi ARK-s. Uus number ja registreerimine ka veel peale nii, et mingi kaks kilo vist. OK, õnneks leidus ka üks tore onu Olev kes viitsis asjaga tegeleda. Tema ehitas samal ajal oma ammust unistust- "Vana Jawa" 350 67 aastast. Tal oli Jawa kere detaile ja muud sellist kama kõik kohad täis ja ma vedasin veel tallinnast juurde. Peale lahti võtmist ja puhastamist mis oli kõige vastikum töö oli aeg värvimiseks. Uus värv peal hakkasime rattaid uuesti kokku panema. Kusjuures enamus minu toodud detailid ei sobinud ning minu ratas sai koostamise käigus korduvalt ümber tehtud(loe: lõigatud, puuritud, keevitatud). Tahtsin sellist chopperi moodi asja. Lõpuks valmis minu esimene mootorratas 3 päeva enne Jõgevale minekut. Saime kahepeale kokku kaks normaalset ratast, 1 selline chopperi moodi(71 aasta) ja teine 67 aasta originaal nagu tehasest tulnud.
Jõgeval käimisega sai aga selgeks see, et mida ma oma ülejäänud eluga peale tahan hakata. Peale selle muutus muusika maitse A-st Z-ni. Tantsumuusika asendus rock-iga ja garderoob hakkab ka nahkseks muutuma.
Nüüd lähen ostan omale uue Dragstar-i ja sõidan kuni aeg otsa saab...!

Guru 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”