navigatsiooniseade
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
vibex - peipsi peal, kui oled tomtomiga, siis saad navigeerida ainult paberkaardi abiga. sest tom-tom näitab sulle koordinaate, kuid mitte ühtegi juhist ega kaarti. sellesmõtes, et kõik, mis on väljapoole sõiduteed, on tühi maa ning tühja maa peale ei saa isegi "eelistusi" märkida, et hiljem sinna tagasi sõita. ühesõnaga, suvaline odav käsigps suudab seda vaikimisi teha, mida tomtom ei suuda - navigeerida offroadil. jah, on küll olemas kolmanda osapoole tarkvara tomtomile, kuid see ei tööta hästi ning ilgelt on vaja nikerdada, et mingi kaart seal tööle saada.
kui aga ostad tomtomi ainult reisimise jaoks, ühest euroopa riigist teise, ühest suurlinnast teise, siis on see jälle asendamatu. ning mis minule oli tomtomi ostul eeliseks, oli helistamine läbi tomtomi, ma näen ekraanilt, kes mulle helistab.
habanero sulle soovitatud gps teeb just seda, mida tomtom ei tee - navigeerib ka väljaspool sõiduteed. seega jah, veepeal kasutamise puhul saad tracki salvestada jne. tegelikult ma siiski soovitaks sulle habanero varianti isegi kõige rohkem
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.