navigatsiooniseade
mina ei näe küll põhjust miks mitte tomtom osta. hind muidugi suts soolane.
mina soovitan sul osta gps-vastuvõtja ning natuke uuem nokia telefon ja sinna tomtom sisse toppida. tunduvalt odavam, kui sinu pakutud variant. samas natuke ebamugavam- ekraan pole nii suur, menüüs sobrimine vast natuke vaevalisem...
isiklikult on tomtom nokia e65 sisse toppinud ning asi laulab tantsib ja lööb trummi nii mis kole (tomtomi söövaid nokia telefone on ka tunduvalt odavamaid kui nokia e65-s, kas või e50).
mis puutub navigeerimisse siis endal on sees kogu euroopa (ida-lääne kesk...). asi sobib autos kasutamiseks ideaalselt.
tsikliga pole proovinud, kuid veekindla koti, mingi tsikli jaoks mõeldud telefonihoidkuga ning telefoni handsfreega peaks asi ka okas olema (ps. reeglina navigeerimise ajal sa juhindud häälkäskudest, harva vaatad pilti.). kui ma ei eksi siis keegi foorumi kasutajast kasutab just sarnast varianti tsikliga sõites. antud variant töötab muidugi teede peal! metsas pole midagi eriti teha (samas metsa piirid ja mõned muud asjad ehk aitavad aga ...)
kuigi asi pole vee peal kasutamiseks mõeldud töötab asi veekindlas kotikeses oma võimaluste piires normaalselt. ise olen seda väga edukalt kasutanud navigeerimiseks emajõel ja rannikuvetes juristades- tegi minu jaoks vajaliku asja ilusti ära (häälkäsklustega pole vee peal midagi teha, seal peab ekraani jälgima)! muidugi puuduvad seal navigeerimiseks vajalikud sügavused ja muud olulised asjad aga targalt ja mõistlikult liikudes/navigeerides saab tomtomiga ka vee peal hakkama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.