Looduskaitsealal ATV-dega matkanuid ähvardab suur rahatrahv
efendi kirjutas:Ma ei õigusta siin maastikukaitsealal kündmist ega muud moodi looduses sigatsemist, aga kulla rohelised ärge palun üle võlli pange. Roheline fašism ei ole ka mingi tore asi ja puukallistamisega ei maksa üle pingutada.
P.S. Olen metsaülema poeg ja lapsest saadik metsi mööda kolistanud, seega tean ka üht-teist metsast ja loodusest ja loomadest.
Ja mina olen krossisõitja tütar ja mitte mingi paduroheline puukallistaja.
Kohati utreerisin meelega õite pisut üle, aga see on kindlasti vähem kahjulik kui vastupidise arvamuse füüsiline demonstratsioon.
Lihtsalt igal asjal on oma koht ja igal peremehel oma õigus. Paraku peab seda inimestele meelde tuletama.
Ehk siis Ally Mc Beal-i parafraseerides: minu mets on alati erilisem ja tähtsam kui teised, sest ta on MINU METS.
kõrtsmikumolu kirjutas:Meie kandis on savine maa ja enamus suuremaid lanke sõidetakse rinnuni rööpaid täis(talv kipub ju ootamatult otsa lõppema) ja ei jäeta 5-ks aastaks seisma vaid tasandatakse teraga. Kui sellise väljaveo tee peal ATV või tsikliga sõita ei juhtu küll loodusele kõige vähemat kahju.
- Need 68-ndast pärit mudaaugud (hoogtöölised vennalikust Ukrainast tegid kui allikakohtadest prjaamo läbi tõmbasid) on mul siiski täiesti reaalselt olemas ja mõnes mõttes on hea ka - loomadel suurem osa aastast koht olemas kus joomas käia
- Tüüpilises "Vanus ebaühtlane, koosseis ebaühtlane" pärapõrgus pole mul mõtet harvesteriga suuri lanke sisse retsida ja see rajakene mille 1 Bellaruss paar korda läbi sõites jätab pole mingi metsatee, kus ma suvalist võõrast liiklust sallima peaksin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.