Oskab keegi aidata? - Kindlustus → jätkuks

Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

jätkuks

Lugemata postitus Postitas madone »

Lubasin kaasvõitlejaid kursis hoida! Seda ma nüüd teen :)

Palju aega on möödunud, olen targemaks saanud - või siis mitte.

Ühesõnaga politsei otsus/sõna ei ole kindlustustele mitte kottigi - see on nagu lisa jutt vms. Kindlustused ei pea politsei otsuste põhjal mitte midagi tegema.

Põhimõtteliselt otsustab kindlustus, et kes jääb süüdlaseks!

Niisiis minu aasta tagune bike laks - olen süüdi! (auto keeras ette, põgenes)
Ja nüüd antud koera laks - olen süüdi!
(mõlema case puhul ise tunnen nagu ei oleks süüdi ja ka politsei nõustub)

Nii lihtne see ongi!

Põhimõtteliselt võiks võtta tanki ja terve Eesti autod sodiks sõita ning süüdlaseks jääks kõik kannatajad kuna tankil pole kohustuslikku liikluskindlustust - isegi tanki juhile ei saa kahjunõuet esitada :D no nii tuleb välja. (natukene liialdades aga suurema pildi saate niiviisi olukorrast kätte)

Et pmst. analoogses situatsioonis kui keegi teist juhtub kunagi pauku panema ning kaaskodanikud kiiriabi tellivad siis palun saatke see kiriabi kohe perse (no juhul kui pole muud viga kui marrastus ja nipet näpet sest muidu võite kohe arvestada koefitsendi tõusuga! - või leidke tuttav meedik, perearst kes teid kohe aitaks ja makske parem talle need mõned tonnid eeku!)

Ja nagu ma veel targemaks sain siis antud situatsioonis Ergo saab väga hästi koera omaniku regressida - ilmselt tuleb antud kindlustuse töötajal oma teadmisi värskendada.

Ühesõnaga kokkuvõtvalt - kui kannatanul pole ette näidata põhjustajat siis jääb kannataja süüdi! Selle nimi ongi nüüd siis süüta vastutus?

Viimati muutis madone, 15 Jaan 2008, 12:10, muudetud 1 kord kokku.

Mine “Vaba teema”