Helsingi Motomess 2008
Asi järgmine:
Reedel, 01.02.2008. 08:15 Tallinnast-Helsinki ja samal päeval kell 21:00 Helsinkist Tallinna on hetke pakkumine:
Pileti hinnad edasi-tagasi täiskasvanule 400EEK, laps 12-17a. 340EEK, laps alla 12a. koos vanemaga reisib tasuta.
Hommikusöök täiskasvanule 126EEK, õhtusöök 329EEK.
Laps 6-17a. hommikusöök 63EEK, õhtusöök 173EEK.
Alla 6a.lastele on söögid tasuta.
Vali välja mida soovid, kas ainult reis või ka söögid. Sellest anna mulle teada e-maili tarts@biker.ee teel hiljemalt 18.01.2008.
Raha peab olema laekunud hiljemalt 21.01.2008.
A/A 10010150112019 SEB EÜP, TARMO KÄI
Selgitusse märgi "Mess ja nimi".
NB!!
Et ei tekiks segadust, siis maili pane täpselt kirja, kes sõidab, kes mis suunal sööb (kui sööb) ja kui on kaasas tasuta reisija/sööja, siis ka nende nimed. Hädavajalik on lisaks nimedele ka täpsed sünniajad. Ülekande selgituses võiks olla nimena sama nimi, mis on mailil, et mul oleks lihtsam nimesi ja raha kokku viia.
Hetkel teeme sõidu küll reedel aga sõita saab eelpool toodud hindadega ka teistel päevadel. Selleks on vaja vaid piisava suurusega rühm kokku saada. Ilmselge on see, et mina erirühmade kokkuajamisega tegeleda ei suuda. Kes soovib massist eraldi sõita ja kasutada minu pakutud laevapiletite hindasi, ajage punt kokku ja võtke peale seda minuga ühendust.
Bussi transfeeriga sadamast messikeskusesse ja tagasi ei tegele mina. Sellesisulistele küsimustele vastata ei suuda.
Küsimuste puhul:
555 85 100
tarts@biker.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.