Jan lõpus või veb alguses plaan jälle minna itaaliasse rattaid tooma. Kui keegi soovib ka omale itaaliast ratast siis võin ära tuua (hind kokkuleppel).
Vajadusel ka aitan sobivat ratast soodsalt leida.
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Kui seal vähesõitnud eelmise või üle-eelmise aasta Moto Guzzi Brevia 1100 peaks olema, siis sellist just endale ostaks!! Eestis hetkel parim pakkumine 147 000.-
Olen tõsiselt huvitatud...kuna aga ise ei ole suurt remondi/tehnikamees siis sooviks head ratast s.t. hästi hoitud ja täiesti korras loomulikult.
Igasugu matkalisad nt. boksid, klaas jne. pole ka pahad.
Kas on vaja veel mingit infi, või saan kuidagi muudmoodi veel kaasa aidata hea ratta leidmisel?
Kõige paremad pakkumised saan teha itaalias olles. Hea ja odav kaup ei seisa ka seal kaua müügis. Otsime paar soodsat pakkumis ratta kohta, läheme kohapeale, teeme proovisõidud ja vaatame ratta üle. Siis võtame soovijaga ühendust, räägime head ja vead ära- saadame pilte ja kui on soov siis toome ära.
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
nimelt mul ratas välja vaadatud, vaja oleks lihtsalt ära tuua...
kas keegi saab selles osas aidata, hinnas saaksime kindlasti kokkuleppele.
ratasi ise Suzuki SV 650 ja asukohaks Palermo....
nimelt mul ratas välja vaadatud, vaja oleks lihtsalt ära tuua...
kas keegi saab selles osas aidata, hinnas saaksime kindlasti kokkuleppele.
ratasi ise Suzuki SV 650 ja asukohaks Palermo....
Tubli... Kuskilt hullemast päraper?est ei taha tuua??? Kunagi juhtus endalgi üks ratas Palermost... JUBE kepp ja jama... Kohaliku transafirmaga ennem vaja ratas saarelt ju ära tuua... ja siis saavad Eesti transafirmad peale võtta..
ja siis pead Don Corleonele ka veel seletama et ratast mul vaja ikka sõitmiseks ja mitte katuse pakkumiseks...
Ohh... selle sain kohalikule transafirmale delegeeritud... ainult 300EUR ja tõid ratta saarelt sisemaale (250 siis Corleonele ja 50 transaneegrile) ...
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.