R1 versus R6
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Oman 2-te R1-te. 2006 ja 2007. 2006 R1 oli mul üldse esimene bike ja sain hakkama ilusti, täitsa põnev oli . Selle hooaja sai sellega ka rinkat sõidetud ja parimaks ajaks jäi pärnus 57,9 ning 2 koht rookie1000-des. Seega ei mõista neid kes räägivad, et R1 on ainult linnas poosetamiseks mõeldud
, sest seljataha jäi hunnik gixxereid ja ninjasid
. Olen proovinud istumisasendit ka gixxeril ja ninjal ja mulle näiteks meeldib R1 asend rohkem, kuna istumine on kuidagi allpool ja mugavam, seega kurvidesse kallata mugavam. Kuna mul muudest baikidest peale R1 kahe aastakäigu sõidukogemused puuduvad, siis neid kahte võrreldes on nad nagu öö ja päev. 2006 on rajal kuidagi tuim ja selle kallal tuleb tarvitada vägivalda, et seda kurvidesse õigesti sisse saada ning mootor on samuti tuimem kuidagi kui 2007-l. 2007-ga sõitsin pärnu rada nii, et 300 kilti oli alles ettekerinud, seega mootor oli veel suht kinni ja tulemuseks oli aeg 1,00 midagi ja sõita oli sellega võrreldamatult kergem. Seega kui ostmiseks läheb siis soovitaks tungivalt vaadata R1 alates 2007 kui vähegi võimalik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.