Autokoolid
See mees kes meil oli, ei olnud küll mingi eriline norijas. Üks tüdruk kukkus vist rattaga platsil (ise ei näinud) ja saadeti selleks päevaks minema, aga platsi tegid ülejäänud kõik ära. Kellelgi oli seal jama aeglase sõidu alustamisega, lasti uuesti proovida jne.
Linnas ma sõitsin ise pool aega ilma tuledeta (krt, kuigi tüdruk, kes enne mind sõitis, isegi ütles, et ta võttis tuled maha). Muud kammi vist väga ei teinud, läbi igatahes lasti
Ega ju eksaminaatori sisse ei näe ka, mida ta parasjagu mõtleb ja kui lähedal ta risti tõmbamisele on...
Üldiselt ei ole see sõidueksam midagi hullu, ei tasu põdeda. Vead tulevad pigem psühholoogilistel põhjustel (aju jookseb närvipingest kokku) kui tegelikust oskamatusest, arvan ma.
Linnas ma sõitsin ise pool aega ilma tuledeta (krt, kuigi tüdruk, kes enne mind sõitis, isegi ütles, et ta võttis tuled maha). Muud kammi vist väga ei teinud, läbi igatahes lasti

Üldiselt ei ole see sõidueksam midagi hullu, ei tasu põdeda. Vead tulevad pigem psühholoogilistel põhjustel (aju jookseb närvipingest kokku) kui tegelikust oskamatusest, arvan ma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.