rehvivahetus kodus

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

StreetMoto kirjutas:

Krossirehvi vahetus naela vastu Streetmotos oli minuteada kahel veljel 400-500kr või vahepeal isegi rohkem, kui sisekummi hind ka kaasaarvata. Wink

Veidi väärinfo see 400-500. Kuskohast võetud??? Hinnakiri on netis kõikidele saadaval/vaadata. http://www.streetmoto.ee/hinnakirjad/TE ... etMoto.pdf
Real 7-8 on selgelt näha mis rehvivahetus maksab. Tavarehvi puhul 50 kr mahavõtt ja 50 kr pealepanek. Kui maha läheb tavaline krossirehv ja peale nael või piik (topelthind), siis on 1 ratas 150 krooni. Jooksu puhul on kulutus 300 kr. Aega võtab 2 rattal rehv maha ja piik/nael peale sõltuvalt sellest, millise tootja rehvidega klient kohale tuleb, u 40-60 min. 300 kr tunni töö eest ei ole minu meelest palju küsitud. Lisaks kasutami iseenesestmõistetavalt montaazil kvaliteetset rehviseepi ja talki, mis annab korrektsema tulemuse kui kodustes tingimustes mõnel mehel ehk neid kasutamata. Aga igaüks hindab oma aega ja võimalusi ise.

OK, ma tulen vahetama siis ja ei taha enam kuulda juttu, et tavalist krossirehvi on raske maha võtta ja selle hind on kallim kui tavalise rehvi 50 kr :) . Ilmselt trükin su posti välja ja kasutan seda siis nagu vautcherina :D
Ja täiesti uuel paksul lohvil suutsite ventiili ära saada lohvi küljest vahetuse käigus, pidin siis uue ostma teilt, vabanduseks loomulikult jutt, et sitasti peale pandud ennem. Hinda enam ei mäleta täpselt, aga eks sa ise tea paremini oma hindu. :wink: Olen heameelega selle 300 kr eest klient edasi vähemalt kevadel ja talvel, kuna naelu on käsitsi tõesti tülikas peale/maha saada veljele/veljelt. (help)
Ja ega see rehviseep väga haruldane kaup ka pole, et seda enda tarbeks soetada pole võimalik, see teeb töö ka käsitsi palju lihtsamaks. :wink:

Viimati muutis saqu, 04 Jaan 2008, 22:44, muudetud 1 kord kokku.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”