rehvivahetus kodus

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

joel kirjutas:
harimal kirjutas:

Iva selles, et eelmises rehvivahetuskohas (Tallinn, Kopli, Paavli 4 rehvikoda) suutsud tüübid mingil moel rehvid velgedest nii eraldada, et rehvide servadel tulid tükid küljest. Sõna otseses mõttes poole cm paksune ning mitme cm pikune kummitükk löödi siseservast minema.

Ei kujuta ette, kuidas, krt, need Vasjad seal sellega hakkama said, korralikud tööriistad olid neil ju ometi olemas. Ise sinna plõksima ei läinud, sest arveldamine käib sularahas ja kuidas krt ma tõestan, et just nemad aasta tagasi mu 2 rehvi lõhkusid.

Pigem on sul põhjust plõksida nende kallal, kes need kaks rehvi enna Vasjade juurde viimist peale panid. Maha võetakse neid ikka ühtmoodi pressiga, aga probleem oli ilmselt selles, et enne paigaldamist polnud korralikult kokku möksitud neid.

Hmm, tekitad päris edukalt paranoiat.. Heas mõttes.
Kuna pole teab mis pädev antud valdkonnas, siis järgmine kord olen tähelepanelikum. Tglt mina olin see, kes vahetatavad rehvid pagassi pani, aga naine oli see, kes rehvivahetuses käis..
Ise just imestasingi, et ma pagassi pannes katkiseid rehve ei märganud.

Sry adminnid, kui OT, lihtsalt mõtlen valjult :P

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”