Mootori remondiks Kres Moto või Motodepoo?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Sepajoe
Tsikkel: Kawasaki VN 750

Mootori remondiks Kres Moto või Motodepoo?

Lugemata postitus Postitas Sepajoe »

Tere!

Kumba eelistada mootori (Kawasaki VN 750) remontimiseks, kas Kres Motot või Motodepood? Mõtlen siis hinnangute aluseks kogu kompotti: kvaliteet, hind, töö teostamise kiirus jne. Motodepoost on foorumis nii mõndagi, aga on kellelgi kogemusi Kres Motoga?

Tänud ette...

Motohoolik: IŽ Planeta 5, Minski mootoriga choperdis, (Jawa 634), (Honda Rebel 450), Kawasaki VN 750, IZ Planeta "enduro" :D, Husaberg FE501e
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Aga miks mitte motorem ?

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Teema algataja
Sepajoe

Seda seepärast, et Tartu ligemal, kuid kui seal Motoremis midagi oluliselt paremat peaks olema, siis ... jooksen kindlalt kvaliteedi poole... :roll:

Motohoolik: IŽ Planeta 5, Minski mootoriga choperdis, (Jawa 634), (Honda Rebel 450), Kawasaki VN 750, IZ Planeta "enduro" :D, Husaberg FE501e

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Lase teha endale hinnapäring erinevatest firmadest.
Kindlasti kirjuta hinnapäringusse , mis teha vaja jne

Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Sepajoe kirjutas:

... jooksen kindlalt kvaliteedi poole... :roll:

kõige kindlam on ise teha ... kui aga ei saa või ei oska, siis pead ühe ikkagi valima.

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
Sepajoe

Olgu siis nii. Paistab, et valiku mõttes siin targemaks ei saa, või ehk siiski....
Motoremist tuli kõige konkreetsem ja alustuseks ka odavam pakkumine. Vähemalt mootori mahakatkumise ja vea diagnoosimise eest ei tule utoopilist summat maksta. :)

Laias laastus vahet nagu eriti ei ole, töö tehakse ära igal pool. Erinevad garantiid on ainult. Motoremis on 6 kuune garantii, mis kipub tsikli selga ronides vägisi otsa saama :S. Siiski olen otsustanud viimase kasuks!

Minu pärast võib selle teema lukku panna!

Aitäh!

Kasutaja avatar

xdream
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas xdream »

Oma isikliku kogemuse põhjal soovitan kindlasti Motoremi, hinnad mõistlikud ja mis minupuhul kõige tähtsam, inimeste suhtumine oli väga mõnus ja abivalmis.

Honda CX500 79'
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

Raigo kirjutas:

kas arvad, et teatakse mida teha on vaja?
mingi hinnang tuleks ju ikka enne anda, kompressioon, õlirõhk, väljuvad gaasid, juba selleks on vaja kuhugi pöörduda või omada ise teadmisi ja seadmeid

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

soovitan rääkida läbi ka selle,et mis saab siis kui ratas ei saa seal valmis kokkulepitud ajax.
on olnud juhuseid kus ratas on lubatust mitu kuud kauem hoolduses.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

speedvana kirjutas:
Raigo kirjutas:

kas arvad, et teatakse mida teha on vaja?
mingi hinnang tuleks ju ikka enne anda, kompressioon, õlirõhk, väljuvad gaasid, juba selleks on vaja kuhugi pöörduda või omada ise teadmisi ja seadmeid

No selliste andmete andmine on ju iseenesest mõistetav. :)

Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

sepp kirjutas:

soovitan rääkida läbi ka selle,et mis saab siis kui ratas ei saa seal valmis kokkulepitud ajax.
on olnud juhuseid kus ratas on lubatust mitu kuud kauem hoolduses.

jep, motorem-i puhul küsida seda kindlasti. Üks 600cc baigi mootor oli seal aasta aega remondis.

Sohne
Tsikkel: Iž 56k 60'

Lugemata postitus Postitas Sohne »

Soovitan kres-motot. nende poiste suhtumine oli igatahes minule üllatavalt meeldiv

yamamees

Lugemata postitus Postitas yamamees »

Endast soovitan kres motot. Suvel nad tegid minu yamule(R6, 2001) käigukasti remonti. Viga oli selline et kogu aeg lendas välja teine käik. Tõin oma ratta nendele esmaspäeval ja reedeks oli juba valmis ja tip top. Ütlesid et vedas et motodepoos lammaris oli r6 käigukast, võtsid sealt mingit kahvlit ja paar hammakaid, midagi veel, täpselt ei mäleta. Suhtumine ka kõrgtasemel. Kogu lugu läks maksma varuosadega midagi 7 tuhande ringis. Esialgu käisin motodepoos ja seal pakkuti 10 tuhan ainult töö eest. Rattas siiamani sõidab :D , olen täiesti rahul.

mudilane

mootori remont

Lugemata postitus Postitas mudilane »

Eelmisele postitusele vastates:

Mul oli ka 2001 aasta R6-ga sama jama kunagi. Aitas käiguhoova juurest väikse mootorikaane mahakeeramine ja seal ühe väikse vedru vahetus. Töö hind 0 krooni ja vedru leidsin sõbra garaazi sahtlist (kah 0 krooni)

Ei tea mille eest nad 7000 eeku küsisid

yamamees

Selle eest et kaks kahvlid ja hammakas oli kulunud. Mootor maha, käigukast välja/lahti, osade vahedus, tagasi panek. Ise nägin, et motor oli nädale keskel osadeks võtnud.

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

RE

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Minu kogemused Kresmotoga positiivsed. Sai kiirelt abi, lisaks tellitule tehti ka paar pisiparandust ühendustele jmt mis neile silma jäi. Kavas ka tulevikus sinna pöörduda.

K1200S

mudilane

remondikohad

Lugemata postitus Postitas mudilane »

Ei ole imevedru. Täitsa tavaline vedru mis fikseerib ülemisi käike.
Esimene käik seisab ilusti sees, kui aga üle vaba käigu asi läheb siis kipub käike välja viskama. Pakuti ka mulle erinevaid remondiv6imalusi alates Yamaha keskusest kuni Depooni välja ja hinnad ka sinna 10 tuhhi alla (mootor maha jne.). Hiljem tunnistas Yamu keskus, et v6is küll selle vedru viga olla. Kisub küll teemast k6rvale aga tasub enne remondikohta jooksmist ja raha kulutamist veidi asju uurida.

On ennegi kuuldud jutte sellest kuidas remondimehed räägivad et jube katki ja palju raha vaja. Tegelikult v6ib asi olla poole lihtsam ja ega siis saa ju vähem raha sisse n6uda.

Ja ma ei pretendeeri absoluutsele t6ele :wink:

yamamees

Selle "ime vedru" ma kunagi ammu vahetasin ise, lugesin ka kuskilt foorumitestet võib olla aitab. Ta on käiguvahetuse barabani küljes. Aga ta mõjub kõikide käikudele. Mul lendas ainult 2 kaik, kõik teised on OK! See mis ma teda vahetanud midagi ei aitanud.
Mul olid mõlemad kahvlid kulunud ja kõverad. Minu vana hammaka andsid mulle ka tagasi. Seal sees on sihukesed ovaalsed augud millega läheb kokku teine hammakas. Vot nende augude küljed on ka väga palju kulunud. Nad peaval olema sirged. Teine hammakas lihtsalt hüpab välja sealt.
Kui mootor oli lahti ja käigukast käes nad helistasid mulle ja ütlesid/näitasid näpuga mis vaja vahetada. Tulin kohale, ise kõike nägin, milles seisundis need osad olid.
See et sulle seda "imevedru" vahetus aitas ei räägi midagi minu puhul. Mul oli teine viga. Ainult sümptoomid samad. Näiteks mootor võib suitsu viskama ka erinevates põhjustel: karpad valesti regullitud või kolvirõngad väsinud. Karpa regullimine ja kolvirõngaste vahetus on väga erinevad tööd aja ja raha suhtes.

Minu puhul oli kõik korrektne. Jäi hea meel kres motoga suhtlemas. Kui käisin depoos öeldi et töö 10tuhat, ja aega seda teha on ainult talvel! :shock: Yamaha esindus üldse midagi konkreetse ei öelnud :?
Kres motoga sain ratta teha nädalaga.
Igaüks valib ise kelle teenust kasutada.
Parimat

Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

mul just praegu oma VN750 Kres motos, ma küll ei oska veel kvaliteedist rääkida, kuid suhtumine on siiamaani asjalik ja meeldiv. Hetke seisuga mina julgen ka Kresi soovitada

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”