Viirus or something...
Moderaator: Moded
Viirus or something...
Nii, mul netil midagi viga, kui tahan minna näitex brauermoto lehele, siis tuleb see leht korraks ette ja koab kohe ära. Jääb ainult valge neti leht ja midagi teha ei saa...ükskõik mitu korda proovid, teeb sama moodi kogu aeg. Olen viirusetõrjega mitu korda üle tõmmanud, cookied maha lasknud, ad-aware kah ei aita...internet privacy on kah igas astmes olnud, kuidagi ei tööta...restart kah ei aita... ei oska enan midagi teha.. btw, teeb seda juba pikemat aega ja näiteks biker.ee töötab ilusta, aga motodepoo lehe kah ei lase...

Re: Viirus or something...
Meenub mingi ütlus voshoodiga.... anname asjale uue kuue....R1s7o kirjutas:Olen viirusetõrjega mitu korda üle tõmmanud, cookied maha lasknud, ad-aware kah ei aita...internet privacy on kah igas astmes olnud, kuidagi ei tööta...restart kah ei aita... ei oska enan midagi teha..![]()
![]()
![]()
MEES ! Sul on MS Windows, mis edasi saab ?
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Siin on paranduse manuaal:
1) Võta see XP kätte, voldi ta ilusti kortsu ja viska nii kaugele kui jaksad - ehk siis tee oma arvuti format C abil sellest rämpsust puhtaks.
2) Hangi omale Linux Gentoo või veel parem algajale RedHat 9.0 (oli vist viimane versioon sellest).
3) Paigalda see oma kasti & enjoy
terv,
primo
1) Võta see XP kätte, voldi ta ilusti kortsu ja viska nii kaugele kui jaksad - ehk siis tee oma arvuti format C abil sellest rämpsust puhtaks.

2) Hangi omale Linux Gentoo või veel parem algajale RedHat 9.0 (oli vist viimane versioon sellest).
3) Paigalda see oma kasti & enjoy

terv,
primo
Challenge the Adventure.Ride The World
-
rh9'ga peaks hakkama saama, kui natuke temaga töötada, nii paar-kolm päeva.Kirjandust tasuks ka uurida.
EDIT: tegelikult BIKER.ee ning ülejäänud rattalehed on ka virtuaalsed keskkonnad ning on otseselt seotud IT kollide toodanguga
, nii et teema pole minuarust täielikult puus.
terv,
primo
EDIT: tegelikult BIKER.ee ning ülejäänud rattalehed on ka virtuaalsed keskkonnad ning on otseselt seotud IT kollide toodanguga

terv,
primo
Viimati muutis Primo, 15 Juun 2004, 19:53, muudetud 1 kord kokku.
-
http://www.mozilla.org
Kui sul on kiirem arvuti siis tõmba Mozilla 1.6
Kui aeglasem siis Mozilla FireFox 0.9
primo
Kui sul on kiirem arvuti siis tõmba Mozilla 1.6
Kui aeglasem siis Mozilla FireFox 0.9
primo
Sorry, niisama ilkusin. Tuli see voshodi lause meelde ja ajas naerma.R1s7o kirjutas:Mul on windows xp...edasi ei saa midagi...
Aga probleemi vastu kutsun mina tavaliselt mingi inimese, kes matsu jagab. Mitte ei hakka kõvaketast formattima ja omaenese aruga linuxit installima. Ja minu xp toimib, aga aegajalt peab keegi ikka seda pisut parandama kah. Muidugi.... kas sul ikka kõik upgraded on ilusti olemas?
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tänatud: 5 korda
Mina soovitaksin:
1. Power Quest Partition Magic 8`ga lõigata HDD kaheks osaks
2. siis format C: Sinna peaks peale jagamist windows jääma
3. Uus win peale
ja siis ei mingeid probleeme. kõik kokku umbes 2 tundi. Sõltub arvuti kiirusest.
Ise teen kuskil iga kahe kuu tagand punktid 2 ja 3.
Edu...
PS. Kõiges on süüdi Billy!
1. Power Quest Partition Magic 8`ga lõigata HDD kaheks osaks
2. siis format C: Sinna peaks peale jagamist windows jääma
3. Uus win peale
ja siis ei mingeid probleeme. kõik kokku umbes 2 tundi. Sõltub arvuti kiirusest.
Ise teen kuskil iga kahe kuu tagand punktid 2 ja 3.
Edu...
PS. Kõiges on süüdi Billy!

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
nu minu kõvaka suurus on 40gb ja vaba sellest on hetkel ~34gb.....
ja igast viiruste, hijackerite ja muude usside vastaseid asju leiab siit ... viitsimist ja õnne
ja igast viiruste, hijackerite ja muude usside vastaseid asju leiab siit ... viitsimist ja õnne

i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive