Looduskaitsealal ATV-dega matkanuid ähvardab suur rahatrahv
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 559
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Looduskaitsealal ATV-dega matkanuid ähvardab suur rahatrahv
Tere
Kahju, et selliseid asju juhtub, mis motomeeste maine mutta tallab, aga ma leian, et lihtsalt peab levitama sellist infot, et sarnaseid asju vähem juhtuks.
Video leiab pildi alt.
http://www.etv24.ee/index.php?06101561
Tervitustega,
Päärn
Ulmo seletas juba lahti ATV mõiste ja lisaks eelnevale siin sama mainitud teema http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=34963&start=180 punkt
Raigo kirjutas:Ma küll ei suuda ATV mehi mingitmoodi motomeesteks pidada..
ega ma enduuro mehi ka ei suuda, aga näed midagi pole teha. Ikka on.
Teemasse. Kui 4x4 võistlused toimuvad kusagil soisel/rabasel pinnal, siis peale võistlust on rööpad vööni. Aga olen sattunud aasta pärast samasse kohta ja pole ühtki jälge näha. Asi taastub ikka väga kiirelt.
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
ziim911 kirjutas:Raigo kirjutas:Ma küll ei suuda ATV mehi mingitmoodi motomeesteks pidada..
ega ma enduuro mehi ka ei suuda, aga näed midagi pole teha. Ikka on.
Teemasse. Kui 4x4 võistlused toimuvad kusagil soisel/rabasel pinnal, siis peale võistlust on rööpad vööni. Aga olen sattunud aasta pärast samasse kohta ja pole ühtki jälge näha. Asi taastub ikka väga kiirelt.
No offence aga kui ma lähen T-40-ga metsa sõitma olen kohe motomees ?
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Mida te vingute iga asja peale siin? Kindlasti olete te ise ka kunagi enduurodega metsa üles kaevanud ja mitte 1 kord. Sellest e itee keegi juttu. Loomulikult ei propageeri ma seda tegu aga vaadakem ka endi sekka, kes te metsa üles roogite. Ega selle juhtumi korral ei saa te üldistada, et "TRAKTORISTID" on kõik sellised. Miks selline poleemika?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
ei ole probleemi, kommionui vast mõtles et "traktoristid" on need, kes käivad metsa kaevamas (olgu need siis päris traktorid, atv-d, quadid, tsiklid, või misiganes liikurvahendid) aga atv ei ole ikkagi mootorratas. mitte ühestki otsast
Ja enduro ei ole mootorratas? paris-dakari sõidetakse lennukitega või?
aga paarni link siia foorumisse on ikkagi põhjendatud, kuna paljude ainsaks alternatiivliikuriks on ikkagi atv ja siin seda rahvast palju liigub.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
[quote="Piipz"]ei ole probleemi, kommionui vast mõtles et "traktoristid" on need, kes käivad metsa kaevamas (olgu need siis päris traktorid, atv-d, quadid, tsiklid, või misiganes liikurvahendid) aga atv ei ole ikkagi mootorratas. mitte ühestki otsast ;)
Traktorist ikka see kel neli vedavat ratast istumise all. ATV tegelikult potipõllumehe traktor ju, kuigi mõned kasutavad ka maanteemiilide mõõtmiseks.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Piipz kirjutas:ei ole probleemi, kommionui vast mõtles et "traktoristid" on need, kes käivad metsa kaevamas
Tegelikult mõtlesin seda, et mis ATV-l teh.passis kirjas on... Seal ju 95% T5-kategooria ratastraktor.
T5 kategooria ratastraktor on ratastraktor, mille suurim valmistajakiirus on üle 40 km/h. Ratastraktorina registreeritud ATV juhtimiseks nõutakse B-kategooria või ratastraktori juhiluba, sõidukiga võib sõita ka maanteel maksimumkiirusega 50 km/h. Sõidukil peavad olema maanteesõiduki valgustusseadmed (kaugtuled pole nõutud). Enne sõiduki registreerimist tuleb käia tehnoülevaatusel. Uue sõiduki järgmine korraline ülevaatus toimub hiljemalt kahe aasta pärast, kasutatud sõiduki ülevaatus aga kord aastas.
Need kes metsas kaevamas käivad võiks ju piltlikult buldooseriks nimetada...
See motomees või mitte teema on nüüd küll pehmelt öeldes lapsik Mototehnikaks peetakse nii tsikleid kui ka ATV-sid. Kodanik Raigo võiks seletada oma arusaamist sõnast "motomees". Mina tõlgendan seda sedasi, et inimese hobi on seotud erineva mototehnikaga. Neid nö elustiililt "tsiklimehi" ma arvan et Eestis tänapäeval enam leida ei ole. Miks arvad sa, et sina oma enduuroga metsa all sõites oled rohkem motomees kui ATV-ga sõitev "traktorist"? Ise olen sõitnud tsikliga mõned hooajad, hetkel oman ATV-d, varsti kindlasti plaanis jälle istuda ka tsikli selga. See, et ATV passis on tõesti enamasti kirjas väiketraktor, on lünk Eesti seadustes.
See jutt ei ole õigustamaks looduskaitsealal sõitjaid.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Paljud quadid arvel mootorrattana.
Kas siis mõne arust on mootorratas ainult kahe rattaline?
Aga külkamehed kuhu kvalifitseeruvad??
ATV sõitja on samamoodi "motomees", kui enduuro või bikega sõitja.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
triplekix kirjutas:Paljud quadid arvel mootorrattana.
Kas siis mõne arust on mootorratas ainult kahe rattaline?
Aga külkamehed kuhu kvalifitseeruvad??ATV sõitja on samamoodi "motomees", kui enduuro või bikega sõitja.
http://www.ark.ee/atp/index.php?id=34450
Külka on ju Külgkorviga mootorratas. Quad ei ole 4 rattaline mootorratas.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Ja varuosad ostavad traktorite varuosa poodidest ,mitte motopoodidest.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Mis vahet sellel kõigel on? Ma oma mopeedidele tihti varuosi saanud autopoodidest ja põllumajandustehnika omadest...
Asi sõltub ikka vaid sellest, kas ATV-juht suudab sõites piisavalt karutapja nägu teha, sööb väikesi lapsi ja kuseb akuhapet või käib sellega vähemalt moskva ees tibisd lantimas või mitte.
-
- Kontakt:
Aga misasi on siis külkameestel?
Kas trike on auto või mootorratas?
Mitu ratast on mootorrattal?
kas see on auto või mootorratas:
aga see:
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
- Kontakt:
ants01 kirjutas:Kuule triplekix, sul ATV avataril, kas järgmine aasta läheb riigikassa täitmiseks vä
Ei olnud see mina, kes seal sõitis.
Või küsisid selle loogika järgi, et sul till püksis, et järgmine aasta lähed vägistamise eest kinni jah?
Õigusabi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.