Hälvik- Mootorratturid
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
66912 kirjutas:Ka ATV mehed võivad hälvikud olla.
Kuigi ma nüüd ei saa 100% kindel olla et kellega täpselt tegu võis olla.
Tegelikult tõendeid pole kes tegi - kivi võis ka kosmosest kukkuda !
põhjus võib olla isegi uskumatum või ulmelisem või labasem
Ma nimelt olin Olümpia hotellis ühel üritusel umbes 6 aastat tagasi.
Toimus väike jõulusöömine naps jne.
Kuna hakkasin hilinema siis ei võtnud taksot vaid tulin autoga sinna.
Panin auto hotelli ette parklasse, vahepeal käis üks töökaaslane mu autoga ära ja tagasitulles sai lausa peaaegu ukseette koha.
kui ära läksime uurisn hotellitöötajatelt et kas pole mingit jama et auto jääb sinna aga ma ise ei ööbi hotellis. Kõik oli ok, viskasime veel lahtised viinapudelid püsti esiistmele ja cd plaadid autosse ja edasi lällama taksoga.
Kui järgmine lõuna laekusin siis autot polnud parklas, natsa ringi vaadates leidsime auto sõiduteelt ninaga vastu äärekivi saabuvate turismibusside jaoks eraldatud kohast kus räme kollane joon.
Pudelid ilusti püstijapuha esiistmel
Süüdistasime vandaale ufosid ja pahatahtlikku hotellipersonali kes auto meelega sinna viis (kuidas ei tea) et se ära teisaldatakse kuna segab liiklust.
Tegime rämeda skandaali ja jätsime oma telefoni nr et meile tagasi helistatks ja antaks hotellipoolne selgitus.
Põhjus oli ülilabane - turvavideolt selgus et hommikupoole nii 07 00 paiku hakkas auto kerge tormitõttu veereme ( töökaaslane polnud kässarit peale tõmmanud) kuna rool lukus tegi elegantse kaare üle äärekivi ja risti üle kõigi sõudridade, läbi hõreda liikluse ja maabus vaikselt sinna kust ta leidsime.
täitsa reaalne et sinu puhul võis ka juhuslik kivi atv või krosseri rattaalt lennata aknasse ilma et põhjustaja seda oleks aimanudki
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.