Hälvik-autojuhid

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Mõtlesin, et pajatan oma tänased teravad elamused ja kui keegi juhuslikult valge MB Vito nr 311 MGO lähedale peaks juhtuma siis hoidke heaga eemale. Sellist hälvikut pole ma enne kohanud. Käisin Narvas treila järgi, jäi teine mõned päevad tagasi tasulisse parklasse ühte "elukat" ootama, mis vene poolt pidi tulema aga paraku tulemata jäi. Navara kärutasin treilale selga ja Rakvere poole punuma, parkla valvur, selline elu näinud vahva sell, käis veel igavusest juttu puhumas, vaatas palju ma rihmasid sinna pookisin, nii et kummid olid kortsus ja arvas, et ei neid nii palju küll vaja pole..., peale selle veel kässar ja 4x4 sisse, et kässariga kõik küüned maas oleksid. Peale K-Järvet hakkas eepool mainitud sõiduriist kaugelt paistma, kuna mul see aparaat jookseb 90-ne pealt piirajasse, läks sõidukaid pidevalt mööda, ja jõudsid Vitole sappa. Mul hea kõrge vaade ja mida ma näen, kui keegi vastu tuli andis Vito sangas olev tegelane parema suunaga taga olevale märku, et mine mööda ja nii mitu korda. Ise veel mõtlesin, et äkki tulede vahetusega kaugete pealt pooltele vennikesel käsi vääratab kuidagi aga kui ees olevad lõpuks mööda said ja minul temani veel hulga maad oli siis vennikesel selles osas enam käsi ei vääratanud :roll: Varjal jõudsin talle järgi, sõitis pidevalt nii 75-80. Enne Purtset pikk ja lauge kurv vasakule ja enne kurvi, üle väikse künka tulles, vaatan, et ühes jorus tuleb vastu 5-6 autot ja siis tee pikalt vaba, hakkasin kiirendama sellise arvestusega, et kui rodu on vastu tulnud saan parasjagu suuna sisse ja mööda. Vito ees ka täielik tühjus, tähelepanu vastutulevate viimase auto peal ja raalin vahemaad ja kiirust, kui minu suureks üllatuseks just see aeg, kui hakkasime vastutulevatega kohakuti jõudma vajutas tüüp pidurid põhja ja seda, sõna otseses mõttes :wack: Kõik räägivad, et Actrosel on head pidurid ja nüüd veendusin selles ka ise. Algul tundus, et sõidan selle Vito lihtsalt kotletiks, pidurdusmaad mingil määral pikendas ka rihmad puruks rebinud Navara, millel oli treila esimese otsani paar meetrit maad ja see pauguga sinna laekus :shock: (mulle ei jõua kuidagi kohale, kuidas blokkis ratastega navara suutis palja pidurdamise tulemusena kaks jämedat koormarihma puruks venitada, mis olid tõmmatud ümber rataste, nii, et kummid olid kortsus.)No pidama kuidagi sai, oli aga suitsu... Tüüp aga tagus uuesti käimad sisse ja kadus. Peale Purtset ja enne Rannut jõudsin mõrvamõtetega talle uuest järgi ja otsustasin siiski aupaklikku kaugust hoida, kuigi... Tont aga jätkas möödaminejate puhul ikka parema suuna näitamist ja seda ainult vastutulevate puhul.
Oleks ma sel hetkel, kui ta pidurit vajutas, korra pilgu peeglisse visanud, või kahe tonni asemel 20t seljas olnud siis oleks laibad taga olnud. t***. küll, kui tõesti kollektiivset (vähemalt kolm inimest oli autos) enesetappu plaanitakse, siis jätku vähemalt teised mängust välja ja sõitku krt kusagilt panga pealt alla.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”