K: Suzuki sv650 kohta

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Pajatan paar sõna oma SV 650 kogemusest. Veetsin ühe seesugusega (2004, pritsung) paar mõnusat septembripäeva. Tegu on ülimõnusa juhitavuse ja väändega tsikliga. Väikese mootori kohta käib vahvalt edasi, ka kahekesi. Mis madalatel pööretel töristamisse puutub, siis saab väga edukalt. Masin on kuulekas, töötab muhedalt igasugustel pööretel. Kahekümne sekundi jooksul õnnestus kohtuda järjest kahe minu suhtes tapaplaane hauduva rekkajuhiga- keerasid järjest kahest teeotsast peateele ette tuimalt. Esimene neist oli parasjagu nii kaugel, et sv head pidurid päästsid. Teine keeras ette nii lähedalt, et masina minek lahendas olukorra. Teine käik oli parasjagu. Laksasin korra kõvemini paremat rannet ning jõudsin rekka stangenurga ja teeserva vahelt läbi. Uhh! Edasikäimise poolest on sv 650 kindlasti väga hea linnaratas, aga ka maanteel oli jummala tasemel. Võrdluseks- minu oma ntv 650 on igatahes tuimem. Lahtise sv kohta ei oska midagi öelda, aga täiskatetega bike sv on nii kaksi kui üksi ja üsna igasugustel kiirustel mugav riist. Bike versioon väsitab küll tiba käsi (isteasend), aga see vist rohkem selles kinni, et seni olen sõitnud naked rattaga. Kokkuvõtteks- tegu on väga tegija rattaga (vähemalt vähese kogemusega sõiduinimese jaoks) ja kui oled rahulikuma stiiliga kulgeja, võib olla kuuepoolene sv kõva kaaslane aastateks.

Edu!

PS! Tonnine nakes SV on juba ammu üks mu lemmiktsikleid ja ühel heal päeval ma selle ka saan. Ehk..

http://trinityhome.org/Home/Images/News ... _Black.jpg

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”