värske õli fenomen → Re
Re
Mina olen ka uute rataste puhul õli valinud vastavalt vajaduse järgi.Isegi premium marki mootorratastele tehases sisse kallatud õli ei kõlba tavaliselt kuhugi ja see tuleb vahetada esimese 500km jooksul, sest siis on uue mootori sissetöötamisest tekkinud metalliosakesed eraldunud. Kui käiguvahetused on liialt häälekad olen pannud paksema viskoossusega nt.15W??, sest kui sõita enamasti soojal ajal töötab mootor ja käivad käigud mahedamalt. Jahedate ilmadega sõitjad peaksid valima vedelama 10W?? või isegi 5 W ?? olenevalt õhutemperatuurist. Üldiselt peaks paksema ja vedelama õli vahet hea tagumikutundega olema aru saada. Vana või väga vedela viskoosusega õlidel vahet ei pruugi tunda olla. Olles ka mootoritesse sisse piilunud võin veel öelda, et õlil ja õlil on siiski vahe, premium kvaliteet Motul, Castrol, jms. või Addinol, Teboil jms mida kahjuks mõned mehed raha kokkuhoiu mõttes oma ratastesse valavad. Odava õliga võib ka sõita ,aga seda tuleb hulga tihedamini vahetada. Mõne jaoks oli jutt iseenesestmõistetav mõnele informatsioon.
Olge moodsad
KRK
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.