Biker.ee V aastapäev 08.12.2007 Nelijärvel
Moderaator: Moded
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Primo kirjutas:Ma ei tohi sellistel pidudel käia...ausalt
Miks, kipitab või?
aga asjast rääkida, siis vahva pidu oli seegi kord. mina väga kaua vastu ei pidanud aga nii kaua kui pidasin, oli tegemist küll. tänud korraldajatele ja osalejatele, üksikisikuliselt kedagi nimetada ei saa, sest teid oli nii palju. ning pilte tahaks rohkem näha
-
- Tsikkel: Kawa
pidu oli vägev ja hommikusöögilaus oli väääga vähe rahvast kuid mis puutub hõredase hommikusse olekusse, siis see ainuke tsiklist viis oma kauni häälega selle minema
niiet jään ootama järgmist pidu...
-
Julge kirjutas:Zombiegirl kirjutas:Holy.... :O
Ah et mingi "siuke" pidu oli....
No pidu nagu pidu ikka!
Aga see pilt on nagu omamoodi optiline illusioon. Kõik vaatavad Pika hambaid Kibu kätt hammustamas, aga tõeline pärl on pildil hoopis Pika käsi...
Nu a seda minagi. Et käsi...
sellist asja jummala kainena kõrvalt vaadata oli funfun. jokkis peaga, ojaaa, varasemate kogemuste najal võin öelda et FUNFUNFUNFUN jne. kõhulihased haiged. piiks haige. rohkem õnneks meil kadusid ei ole. ahjaa, mummunaatoritega pidasin näost-näkku ühe tõsise jutuajamise kui ebapatriootlikult nad käitusid et ei tahtnud tulla :P
mumm@tervitab araabia turiste
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Superlahe pidu, aitüma kallid sõbrad.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Zombiegirl kirjutas:Julge kirjutas:Zombiegirl kirjutas:Holy.... :O
Ah et mingi "siuke" pidu oli....
No pidu nagu pidu ikka!
Aga see pilt on nagu omamoodi optiline illusioon. Kõik vaatavad Pika hambaid Kibu kätt hammustamas, aga tõeline pärl on pildil hoopis Pika käsi...
Nu a seda minagi. Et käsi...
Tegelt on selle foto peal esimesed arglikud "õied". "Viljad" tulid natuke pärastpoole. Kahjuks keeldus Tähniku muidu nii udupeen fotokas seda momenti (mis kestis vähemalt paar minutit) ajaloo huvides jäädvustamast
Aga pidu oli super, nagu tavaliselt
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Superlahe oli!! Päevarütm "plaanitult" sassis - 06oo ei ole õige aeg magama minna ning 22oo ärgata.
Tore oli teid kõiki üle pika aja näha, tahaks lausa, et aastapäev oleks sagedamini, kui kord aastas, aga siis see ei oleks vist aastapäev ka
Õis-kasekesed (nimi juba on oscari vääriline) vs Väints pani teleshowle pika puuga ära. Ei juhtu ka iga päev, kui kodust salatit süüa saab, mis maitses oluliselt paremini, kui Selveri vms toodang. Tantsust kujunes ka vastupidavustreening, lahe.
Einoh, ilma teieta seda pidu ei oleks! Super!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
mufista kirjutas:Hämmastas Bikeri meeste tantsuoskus! Kus seda nüüd siis niimoodi vaka all hoiti?!
Mella oskas lausa valssi!!!
Järgmine aasta panen spetstantsukingad jalga.Parimatega,
Nagunii mingid isetantsivadkõpsspetstantsukingad... ??? Vau!!!
Mis siis Mella kohalt ikka imestada, käed jalad kasvavad õige koha pealt välja, kahe ratta peal seisab ka püsti, kõik muu ka oki-toki http://www.minupildid.ee/main.php/users ... 1.jpg.html
Krt, täna vahivad pooled nagu idiooti, Mella jõuk tuleb jälle meede ja hirnud vaikselt omaette, kui märkad, et mõni vaatab suht kummaliselt (P)Õis-Kasekesed...
Klounid ruudus..., Motokas oleks vbl siiani seda palli põrgatanud...
Uh oh, sheerin ka kama:
www.arcane.ee/kama/torpedo.mpg
www.arcane.ee/kama/karmenikasjatuuli.mpg
Värinakoht on herr Naxxuri venna filmitud. Minu käsi oli kindel, kuna hoidsin tahtejõuga alkoholi endast eemal. Pole kommet sõita jommis peaga
karmenikas kirjutas:Assa raisk.. kihvtid tissid..
Yerps, kas sa sõitsid öösel Tallinna poole sama sirge käega kui filminud oled?
See oli erutusevärin, kui aelesite torpedoga mul seljas ning siis veel tagatipuks oma imelikus poosis pikali kukkusite
Õhtul laen törtsu klippe veel üles.
karmenikas kirjutas:Kuigi Mihkli haput nägu on ka kuidagi värisedes filmitud.. olgu.olgu... su kainuses ei kahelnud hetkekski
-
Ei no... rsk.. ma ütlen.
Oleks ikka pidanud kaasale musta koti pähe tõmbama, ta pagasnikusse viskama ja Nelijärve poole ajama panema. Viimane kord, ma ütlen... kus mehe jalas on püksid meie kodus!
Ja üldsegi... ilusate naiste osakaalu peab ka kuidagi tõstma hakkama, muidu sünnivad sellised "hetked" nagu ma piltide pealt näha võisime (Kibu + Pikk), aga v-o on see just taotluslik ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.